2777
2789
عنوان

واسه پدر شوهرم غذا درست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 39 پست
زنش بپزه بذاره فریزربنظرم عادتشون نده به این کارا

کدوم کارا؟ 

نمیخوان کوه جابجا کنن که

همسرشونم هستن تازه 

چقدر سخت میگیرین زندگی رو 

همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه میتونی خونه ی خودت بپز شوهرت بیاد ببره. اونجا نرو

منم با چند وعده موافقم. بپزی از شوهرت بفرستی. هر روز نه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
کدوم کارا؟ نمیخوان کوه جابجا کنن کههمسرشونم هستن تازه چقدر سخت میگیرین زندگی رو

نظرت رو فقط اجازه داری بگی شما

نه اینکه با این لحن دستور و حکم صادر کنی

شما صلاح میدونی هر کاری واسه خانواده شوهرت بکن

منم نظرمو گفتم

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄

نکن ،دو سه روز هیچکی از گرسنگی نمرده ،باور کن انجام بدی میشه وظیفه همیشگیت ،مثل مادر شوهر من ،میره برا یه ماه خونه دخترش میمونه جاری من باید به خونه و زندگیش برسه غذا بپزه تازه هیچکی هم راضی نیست

میشه ۶غذا چون براکارشون هم میبرن میشه بیشتر

شما ۳غذا که ۳ناهار باشه رو به عهده بگیر

۱روز برو بپز

۱روز بگوبیان خونتون

۱روز خونه اتون بپز بده شوهرت ببره

این میشه تعادل

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

نظرت رو فقط اجازه داری بگی شمانه اینکه با این لحن دستور و حکم صادر کنیشما صلاح میدونی هر کاری واسه خ ...

آرامش یکم داشته باشین 

والا دنیا دو روزه 

ارزش انقدر ناراحتی و نداره 

از کجا معلوم فردا از خواب بیدار بشیم 

همه ما 

شاد باشین تو لحظه زندگی کنین 

باز خودتون میدونین 

همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

2810