2777
2789
عنوان

تسبیح بگیر دستت بیا🥲📿

| مشاهده متن کامل بحث + 1539 بازدید | 154 پست
امیدوار به حاجت روایی همه برای سمیه دعا کنین بره سر کار مورد نظرش و صاخب خونه شدنش و رفع مشکلات مالی ...

ان شاء الله همه حاجاتت روا بشن و خدا خیر رو روانه زندگی خودت و عزیزانت بکنه😌❤️

اگه دوست داشتی برای بقیه صلوات بفرست لایکشون کن که بدونن دعاشون کردی ذوق کنن🥺❤️

النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواب‌اند و زمانی که بمیرند بیدار می‌شوند)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فاستادم عزیزم ممنون که دعا کردی منم برات صلوات فرستادم

محبت کردی عزیزدل🥺❤️

النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواب‌اند و زمانی که بمیرند بیدار می‌شوند)

خدا منو عشقمو قسمت هم کنه بش برسم 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
خدا منو عشقمو قسمت هم کنه بش برسم

ان شاء الله خدا خیرش رو در حاجت رواییت قرار بده عزیزدلم🥺❤️

اگه دوست داشتی برای بقیه هم صلوات بفرست لایکشون کن که بدونن دعاشون کردی ذوق کنن🥲❤️

قشنگم دوست داشتی بیا🥲@js1234

الانم داشتم صلوات ختم میکردم

گلم😍😍

حاجت همگی روا بشه ان شاالله🙏

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

الانم داشتم صلوات ختم میکردمگلم😍😍حاجت همگی روا بشه ان شاالله🙏

قبول باشه عزیزدلم🥺❤️حاجت شما هم روا باشه ان شاء الله.

یهو تو یه تاپیک دیدمت حس کردم باید دعوتت کنم🥲❤️

اگه دوست داشتی برای بقیه صلوات بفرست لایکشون کن بدونن دعاشون کردی ذوق کنن🥲❤️

قبول باشه عزیزدلم🥺❤️حاجت شما هم روا باشه ان شاء الله.یهو تو یه تاپیک دیدمت حس کردم باید دعوتت کنم🥲 ...

عزیزمی قبول حق باشه 😘😘

ممنون از دعوتت خیر بینی

دعا میکنم برای هممون

صلوات و آیه الکرسی هم ختم میکنم

به نیت حاجت روایی همه ی عزیزانی

که التماس دعا دارند

کاربران گرامی دعای خیر من بدرقه ی زندگیتان🌹🌹🌹🌹🌹

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

عزیزمی قبول حق باشه 😘😘ممنون از دعوتت خیر بینیدعا میکنم برای هممونصلوات و آیه الکرسی هم ختم میکنمبه ...

خدا خیرت بده مهربوووون🥺❤️

هزار برابر دعاهات رو خدا بهت بده ان شاء الله🥲🤍

خدا خیرت بده مهربوووون🥺❤️هزار برابر دعاهات رو خدا بهت بده ان شاء الله🥲🤍

لطفتون مستدام مهربانو😍😍😘😘

دیگه اعتقاد ندارم🙃

الهی به حق موسی بن جعفر خدا تویی براتون بگردونه تمام تلخی‌های زندگیتون شیرین شه و تمام مشکلاتتون حل شه خودتون یه روزی یه تاپیک بزنید و از حاجت روایتون و لطف خدا بگید🌸🌸

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
2810