2777
2789
عنوان

این چه وضع سایته

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 28 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا کارو به اینجا رسوندن که برای تاپیک زدن کلی باید فکر کرد که ارزش اعصاب خوردی بعدشو داره یا نه

چون اکثرا تاپیکا تو پربازدیدی میرن و باعث جذب مخاطب میشن واسه همین سختگیری میکنن برای حذف تاپیک

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

ای بابا هرموقع حذف نکرد تگش کن😅

جواب نمیده که 

کلا دیگه فقط پشت صحنه اس  .اصلا توی تاپیک ها نمیاد 

قبلا به خانم تهرانی معترض می‌شدیم  دیدیم فایده ای هم نداره . منم گاهی یه تاپیک را چند بار برای حذف میفرستم تا بیینم کی بالاخره پاک میکنه

زیاد هم برام مهم نیست که کسی ببینه  ولی خودم از پاک کردن خوشم میاد .دوست دارم صفحه ی موضوعاتم خالی بشه. 

توی گوشیم هم هر چند وقت یکبار خیلی چیزا را پاک میکنم

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲
جواب نمیده که کلا دیگه فقط پشت صحنه اس .اصلا توی تاپیک ها نمیاد قبلا به خانم تهرانی معترض می‌شدیم ...

پس پیام بده بهش بگو چرا هرموقع تاپیک میزارم پاک نمیکنید 

تو این سایت اصلا ب حقوق کاربرا احترام نمیزارن حتی حذف تاپیک هم با خودمون نیس 

پس پیام بده بهش بگو چرا هرموقع تاپیک میزارم پاک نمیکنید تو این سایت اصلا ب حقوق کاربرا احترام نمیزار ...

جواب نمیده .

آره متاسفانه خیلی عوامل سایت حقوق کاربرا رو نادیده میگیرن

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲
عالی تر شد😐

سلام

به niniyar_3 بگین تا چک کنن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.