2777
2789
عنوان

عمم خیلی

53 بازدید | 6 پست

دختر خواهرش مهندسی هسته ای آزاد قبول شده همش مدام میگه دختره من فلانه و.... دختر خودش عمران قبول شده خیلی دختر عمم که هسته ای قبول شده ناراحت میشه بنده خدا بی سر و زبونم هست 

خاله ها بچه های خواهرشون رو مثل بچه خودشون میبینن 

حواسشون نیست که بچه خودشون ناراحت میشه 

ب نظر من دختر عمه ات باید به مامانش بگه حتما مه از این قضیه ناراحته

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه اینا کلا روابطشون فرق داره ناتنی اند

حالا هرچی که باشن 

بالاخره حرفشو با مهربونی و ناراحتی به مادرش منتقل کنه خیلی بهتر از اینه که بشینه غصه بخوره

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

اره والا من میخواستم جواب بدم مامانم گفت به من ربطی ندارد🥲

راست میگه هر چی از این بحث ها دور تر باشی بهتره 

ممکنه منظورتو یه جور دیگه متوجه بشن بعدش بحث دعوا پیش بیاد بینشون و شما نقصر بشی 

پس اگه دختر عمه اتو دید بهش بگو : خودت هرچی تو دلته با احترام و مهربونی به مادرت بگو و هرجور خودت هم صلاح میدونی 

که پس فردا هم نیاد بحثی بینشون پیش اومد بهت گفت چرا بهم گفتی صحبت کنم بهش بگی بهت گفتم هرجوذ خودت صلاح میدونی