2777
2789
عنوان

دیگه روم نمیشه برم اندرزگو‌ از بس میرم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 33 پست
از نظر من همه زیبان‌ جز خودم من حتی یه عکس نمی تونم‌ از خودم بگیرم 😔 اونجا ام میرم بقیه ارو میبینم ...

خب وقتی خودت همچین نظری درمورد دیگران نداری دیگران هم همچین نظری ندارن همه سرشون توکار خودشونه از نظر من کسی ام که بیاد یه جای مذهبی کمتر همچین فکرایی در مورد کسی داشته باشه 

مزار شهدا میری اونجا؟؟

پیش به سوی پوستی عالی و زیبا 
خب وقتی خودت همچین نظری درمورد دیگران نداری دیگران هم همچین نظری ندارن همه سرشون توکار خودشونه از نظ ...

عزیزم شما اندرزگو‌ رو میشناسی‌؟ احتمالا بدونی کجاست 

اونجا اصلا  اکثرا‌ نمی دونن‌ امامزاده هست تازه مسخره ام می کنن‌ 

من آدرس پرسیدم یه بار طرف برگشت با تعجب نگام‌ کرد شاهد در آورد منم به کسی نمی گم میرم امامزاده 

من میرم چیذر‌ که باید قبلش‌ از اندرزگو‌ قیطریه‌ عبور کنم که متاسفانه مسیر افتضاحی داره همه اش تعمیر گاهه‌ شانس من 😐😂 

بعد یه خیابون‌ گنده‌ مث‌ اتوبان‌ 

فک کن همه می‌رن دور دور شماره میگیرن بعد من اون وسط 😂😂😂

بعد تو طول مسیر قشنگ می بینم که مردا‌‌همه دنبال دختران‌ 😐😂

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شما اندرزگو‌ رو میشناسی‌؟ احتمالا بدونی کجاست اونجا اصلا اکثرا‌ نمی دونن‌ امامزاده هست تازه م ...

نه عزیزم نمیشناسم من برای شمالم خیلی هم کار خوبی میکنی هرطور حالت خوبه همون کارو کن

ما هم یه جایی داریم که مسیر دور دور شماره گرفتنه دخترپسرا میرن اونجا تهش امام زادست😀 دیگه اینقدر مسیرو خراب کردن پلیس گذاشتن

پیش به سوی پوستی عالی و زیبا