2777
2789

دوستم یه دایی داره که دوستم بین صحبتاش ازش تعریف کرده بود ،دوستم سه تا بیشتر فالور ندار منو داییش و یکی دیگه ،که این داییش با دو تا پیج که اسم خودشو گذاشته بهم درخواست داده ،نمیدونم چرا ،یبارم حذف کردم درخواستی ها رو ولی دوباره درخواست داد ،جالبه برام .

چند وقت پیش که حرف خواستگار و این چیزا بود سوالای عجیب میپرسید ،چون داییش مجرده من حس کردم شاید منو میخواد به داییش معرفی کنه ،برای همین یجوری من گفتم که دلم نمیخواد با کسی که فاصله سنی زیاد داره ازدواج کنم و اون هم تایید کرد .

پیش خودم فکر کردم که داییش که با دوتا پیج اومده درخواست داده شاید میخواد یجورایی مدرن رابطه رو استارت بزنه .پیج منم ۷نفر فقط دوستای نزدیکم هستن شلوغ نیست که بگم شاید همینجوری درخواست داده

نظر شما چیه؟!

شاید ی فکرایی تو سرشه شایدم هیچ فکری تو سرش نیست😂

چمیدونم والا خیلی عجیبه ،پسره متولد ۶۷هست فکر کنم ولی من ۸۰هستم ،خب اگر فکریم داشته باشه باید فاصله سنی رو درک کنه تازه معلم و مشاور هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چمیدونم والا خیلی عجیبه ،پسره متولد ۶۷هست فکر کنم ولی من ۸۰هستم ،خب اگر فکریم داشته باشه باید فاصله ...

ی سریا فاصله سنی براشون مهم نیس انگار ولی اگه قطعی ازش خوشت نمیاد قبول نکن درخواستشو اگه دوستت چیزی از داییش گفت و اینا واضح بگو تایپت چیه که اگه واسطه بود خبرا به داییش برسه.

ی سریا فاصله سنی براشون مهم نیس انگار ولی اگه قطعی ازش خوشت نمیاد قبول نکن درخواستشو اگه دوستت چیزی ...

قیافشو گذاشته بود خوب بود ،اخلاق و این چیزاشو هم نمیدونم ،مامان دوستم که زن خوبیه ،حالا خانواده مادربزرگشو نمیدونم ،این پسره بچه اخره ،خانوادشونم تقریبا پر جمعیته