2777
2789
عنوان

پسری که گذشته بدی داشته

150 بازدید | 21 پست

سلام خانمای یه مشاوره میخام اگر تجربه دارید

یه پسر که الان حدودا ۳۱ سال سن داره و دوران جونی مثلا دیگه از ۱۹ ۲۰ سالگی و این حدودا خیلی شیطون بوده و منظورم از شیطونی دختر بازی و زن بازی و این حرفاست ..

داشته به گفته خودشم تا دوسال پیش گه گداری با دوستاش گل میزده و مشروب می‌خورده ولی الان نه

حالا این پسر بیاد قسم بخوره که خیلی دوستون داره و هر کاری شما بگید میکنه و ازتون خاستگاری کنه جوابتون چیه؟

اینم بگم که کار و زندگی خودشو داره و از لحاظ چهره و هیکل فوق‌العاده باشه

قبول میکنید یا بنظر شما تو زندگی بازم شیطونیاشو داره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسرای اطراف که اینطوری بودن تو مجردی خیلی دختر باز بودن همه غلطی که میکردن

وقتی زن گرفتن اینقدر عاشق زن هاشون بودن اصلا هیچوقتم از اینکارا نکردن

حالا این ادم نمیدونم 

ولی ادما اینطوری که من دیدم بعد ازدواج دیگه کاری نکردن

پسرای اطراف که اینطوری بودن تو مجردی خیلی دختر باز بودن همه غلطی که میکردنوقتی زن گرفتن اینقدر عاشق ...

جالبیش اینجاست ایشون به من میگه دنبال یه دختر بی حاشیه هستم که با هم زندگی کنیم ولی خیلی میترسم از طرفیم دوسش دارم

جالبیش اینجاست ایشون به من میگه دنبال یه دختر بی حاشیه هستم که با هم زندگی کنیم ولی خیلی میترسم از ط ...

بله مردایی که گذشته اصلا خوبی نداشتن

میگردن دنبال یه دختری که اصلا تو گذشته کاری نکرده باشن یه دختر خوب پیدا میکنن

اره منم فک میکنم خیانت میکنه

شما اینم در نظر بگیر که این اقا باهات صادق بوده همه چیو بهتون گفته

ولی اگه کسی دیگه باشه بهتون شاید نگه

الان همه پسرا از اینکارا کردن فکر نکنم پسری باشه که از اینکارا نکرده باشه 

بله مردایی که گذشته اصلا خوبی نداشتنمیگردن دنبال یه دختری که اصلا تو گذشته کاری نکرده باشن یه دختر خ ...

نمیدونم واقعا امیدوارم خدا راه و نشون بده هرچی به صلاحه پیش بیاد یکی از رفیقاش میگه عالیه یکی دیگه میگه آشغاله یکی قبولش کن یکی میگه قبولش نکن