2777
2789
عنوان

اگر پدر زودتر پدر بزرگ فوت کنه ارث به نوه نمیرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1890 بازدید | 144 پست
دقیقا درصورتی که خیلی به نخوردن مال یتیم توصیه شده .اینم از همون جاها ممکنه باشه

نخوردن مال یتیم دیگه.این مال،مال یتیم نشده که بخورنش.مال پدربزرگ هستش.

اون پدربزرگی که نوه هاشو گرفته خب حتما داره خرجشونو میده و حتما بعد مرگش چیزی براشون میذاره دیگه

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مسخره اونجاست 

پدر من شهریور 64تو سن 34سالگی فوت کرد 

پدر و مادرش یک ماه بعد فوت کردن 

حالا بعد 40سال عمو های من ادعای ارث از خونه پدری منو کردن و گرفتن 

نفری 120میلیون سه سال قبل 

کلا قانون این هست که شخص متوفی اگر فرزند و همسر داشته باشه به اونا ارث میرسه

یعنی تا وقتی بچه هاش هستن به نوه ارث نمیرسه

یه قانون دیگم هست وقتی شخصی زودتر از پدرش فوت کنه ارث نمیرسه کلا بهش 

اگه زن مهریه مناسبی داشته باشه میتونه مهرش رو اجرا بزاره از پدرشوهر بگیره 

و اينکه قانون یه چاقو هست باید ببینی دسته ش بهت میفته یا تیزی 

سومین کاربریم هست! 😑 ✌️کاربری دست دونفره، سیم کارت نداریم دیگه 😐
وراث از پول خودشون؟زوره حالا اگر پسر فوت شده بدهی بالا بیاره هم پدرش میده ؟

کلا همون قوانین که ذر مورد ارث بردن هست در مورد بدهی هم هست، بدهی های فوت شده هم بر گردن وارثان هست ، همون طور که اموال به ارث میرسه بدهی هم میرسه. باید بدن، همکار من باباش فوت شد، کلی چک داده بود، قسط بانک داشت و... حسابهای همکار من و خواهر برادرها مسدود شد، خیلی درگیر بودن، نمیدونم نهایتا چیکار کردن

ولی عمو های من هیچ کدوم نخوردن 

چون پدرم قبل فوتش گفته بود که من راضی نیستم یه خشت  خونمو پدر و برادرای الواتم بردارند 

چهارتا عمودارم که 40سال ندیدمشون مگر تو محضر برای گرفتن 120ت 

که همشون یا خرج کفن دفن دادن 

یاخرج آزادی پسرشون از زندان بابت دیه یا خرج دوا دکتر 

خود محضر دار گفت بهشون ببخشید به بچه برادرتون ارزش نداره بگیرین 

گفتن نه که نه پیامبر گفته 

چرا مادرش نیومد زن ما بشه 

حالا تاوان باید بده 

ببین قوانین بر سر منطق چیده میشن

دارایی پدربزرگ و y در نظر بگیر

پدر فوت میکنه و دیگه زنده نیست و y و نمیتونه از پدر خودش(پدر بزرگ) به ارث ببره 

وقتی y ای به پدر نرسیده رسما به بچه ها هم نمیرسه 

ارث بر اساس دارایی قبل فوت چیده میشه

البته اینو نمیدونم  درباره اینکه بچه ها برن زیر سرپرستی پدر بزرگ قانونا چیزی بهشون میرسه یا خیر؟  چون سرپرست رسمی میشه گمون کنم باید چیزی بهشون برسه

لیلی نام دیگر آزادی .......دنیا که شروع شد، زنجیر نداشت ، خدا دنیای بی زنجیر آفرید. آدم بود که زنجیر را ساخت، شیطان هم کمکش کرد. دل ، زنجیر شد، زن زنجیر شد، دنیا پر از زنجیر شد و انسانها همه دیوانه ی زنجیری! خدا دنیا را بی زنجیر می خواست. نام دنیای بی زنجیر اما بهشت است. امتحان آدم اما همینجا بود، دستهای شیطان پر از زنجیر بود. خداگفت: زنجیر هایتان را پاره کنید ، شاید نام زنجیر های شما عشق است! یک نفر زنجیرش را پاره کرد، نامش را مجنون گذاشتند. مجنون اما نه دیوانه بود و نه زنجیری. این نام را شیطان برای او گذاشت. شیطان آدم را در زنجیر می خواست، لیلی مجنون را بی زنجیر می خواست. لیلی می دانست خدا چه می خواهد، لیلی کمک کرد تا مجنون زنجیرش را پاره کند. لیلی زنجیر نبود، لیلی نمی خواست زنجیر باشد. لیلی ماند ، زیرا لیلی نام دیگر ازادی است.
مسخره اونجاست پدر من شهریور 64تو سن 34سالگی فوت کرد پدر و مادرش یک ماه بعد فوت کردن حالا بعد 40سال ع ...

شما باید سریع انحصار وراثت میکردید شاید پدربزرگ مادربزرگتون سهمشون میبخشیدن یا مادرتون مهریش میذاشت اجرا 

2810