2777
2789
عنوان

اگر پدر زودتر پدر بزرگ فوت کنه ارث به نوه نمیرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1890 بازدید | 144 پست
من نه این قانونو قبول دارم نه اون منطقوجنبه انسانی مهم ترین چیزه

جنبه انسانی تعریف داره؟ نه

پس قانون هم نمیشه براش گذاشت

شما فکر کنید نوه ارث ببره

آیا از اموالی که موقع مرگ والد بوده ارث میبره یا همه 

اید به قیمت زمان فوت والد ارث میبره یا الان

این انصاف اون جد و جده است نمیشه قانون گذاشت

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منطقش اینه که ادمی که مرده نمیتونه ارث ببره پس بچش هم بهش چیزی نمیرسه دیگه

خوب من حس میکنم منطقی نیست 

ادمی که مرده که مال به دردش نمیخوره .اما به درد بچه ها یتیمش میخوره 

تصور کن بچه هاییو که پشتوانه ای ندارن پدرشون زود فوت کرده پدری هم که زود فوت میکنه معمولا دارایی زیادی نداره  

منطقیش اسنه از پدر بزرگ هم بهشون چیزی برسه البته بعد مرگ طبیعی نه در حین زندگانی 

خوب من حس میکنم منطقی نیست ادمی که مرده که مال به دردش نمیخوره .اما به درد بچه ها یتیمش میخوره تصور ...

خب اینایی که گفتی از نظر اخلاقی درسته ولی قانون کاری به این چیزا نداره

تو حق نداری جا بزنی...حتی اگه حالت بده باید ادامه بدی🌅

جنبه انسانی تعریف داره؟ نهپس قانون هم نمیشه براش گذاشتشما فکر کنید نوه ارث ببرهآیا از اموالی که موقع ...

باشه حق با شماست🙃

آدمی که انسانیت داشته باشه موقع تقسیم ارث

بچه های برادرشم میبینه.

بنظرم کسی که از این قانون پیروی کنه آدم نرمالی نیست.

🙂❤️
پدر بزرگ من فوت کرد ارث به عموی فوت شدم تعلق گرفت و بچه‌هاش بین خودشون تقسیم کردنپدر برزگم وصیت کرده ...

اگر پدربزرگت وصیت کنه احتمالا از یک سوم اموالش که در راه خیر مشرف میشه بهشون میدن باز به اندازه بقیه نمیگیرن

ببینید این یه توضیح کاملا عقلانی داره

شما تصور کن پسر ازدواج میکنه بعد از مدتی فوت میشه و بچه ای هم نداشته پدر آقا هم چند وقت بعد فوت پیشه و ارث پسر فوت شده هم میرسه به همسر بیوه اش

همسرش دوباره ازدواج میکنه خب اگه ارثی از پسر به همسرش رسیده باشه این خانم بره جای دیگه ازدواج کنه اموال هم میشه مال خودش و همسر دومش 

اما در صورتی که پسر بچه دار شده باشه پدرش نود و نه درصد مواقع با علم به اینکه نوه اش دچار مشکل میشه اگه آدم دلسوزی باشه خودش ارث پسرش رو به نوه اش میده

پدربزرگ اگر خیرخواه بود در وقت زنده بودن زمین یا چیزی براشون صلح می‌کردوگرنه اینجوری که تا صد نسل مد ...

حرفت درسته

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
2810