دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
شما تصور کن پسر ازدواج میکنه بعد از مدتی فوت میشه و بچه ای هم نداشته پدر آقا هم چند وقت بعد فوت پیشه و ارث پسر فوت شده هم میرسه به همسر بیوه اش
همسرش دوباره ازدواج میکنه خب اگه ارثی از پسر به همسرش رسیده باشه این خانم بره جای دیگه ازدواج کنه اموال هم میشه مال خودش و همسر دومش
اما در صورتی که پسر بچه دار شده باشه پدرش نود و نه درصد مواقع با علم به اینکه نوه اش دچار مشکل میشه اگه آدم دلسوزی باشه خودش ارث پسرش رو به نوه اش میده
پدربزرگ اگر خیرخواه بود در وقت زنده بودن زمین یا چیزی براشون صلح میکردوگرنه اینجوری که تا صد نسل مد ...
حرفت درسته
من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا میرود اما به هدر، نه دل خون شده وصلم و لبهای تو سرخ استسرخ است ولی سرختر از خون جگر، نه با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه! بدخلقم و بدعهد، زبانبازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟ یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!