2777
2789

بچه ها قبل اینک نتایج کنکور بدن تاپیک زدم از خوابی ک بابام برام دید گفتم خیلیا مسخرم کردن ....

ولی الان تعبیر شد😭🩷 این معجزه خدا بود ک خودم ب چشم دیدم گفتم واسه شماها هم بزارم عکس تاپیکم رو میزارم با لینکش رو خودتون برین ببینین 

اون آقای سبز پوش و نورانی ک توی خواب بابام بهش گفت ب دخترت بگو نگران نباش و اینقدر گریه نکنه قبول میشه😭😭😭😭 و آخرش شدم آخرش قبول شدم 

از ته دلم اون روزا آه میکشیدم و ب خودکشی فکر میکردم بابام این خوابش رو برام تعریف کرد 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

❤️❤️❤️

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

عزیزم میشه به بابات بگی برا منم دعا کنه

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این لینک تاپیک و اینم عکسش ک اون زمان منتظر نتایج بووم و ناامید 

https://www.ninisite.com/user/2107e3cc-99e3-

4063-b603-ae7e273ecbf4/rahgozar

اینم از قبولیم

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

عزیزم میشه به بابات بگی برا منم دعا کنه

چشمم

اسی جان ، از این به بعد سر هیچ مسئله ای خودتو داغون نکن.تلاشت رو بکن و بسپار دست خدا.

چشم آبجی گلم واقعا برام عجیب اسکرین گذاشتم از تاپیکم نگا کن

خداروشکر همیشه تاپیک هات رو میخوندم منم نگران سلامتی مادرمم هرکس به دلش بود دعا کنه

دعا میکنم براش ایشالله حالش خوب بشه🥲😭😭🙏🏻🙏🏻🙏🏻💔💔

۱۵هزار شدی؟

رتبه ها بد شد شدم ۲۵ هزار ولی تهش قبول شدم