2777
2789
خونوادم میخوان شکایت کنن منم خب میگم بهتره چقدر میخوام با خونواده شوهر بمونم مستقل هم نمیتونیم بشیم

از راه های دیگه هم میشه مستقل شد.

اگه هدفت فقط مستقل شدنه و نمیخوای طلاق بگیری شکایت اشتباهه.

تو شکایت کنی اونم متقابلا میره شکایت میکنه و روز به روز وضعیت بدتر میشه.

چون از هم دور هستین بقیه هم گوششو پر میکنن و کینه بیشتری ازتون میگیره.

فکر نکن با شکایت می ترسه و میره با گل و شیرینی میاد دنبالت.

فعلا صبر کن.

یه مدت دیگه هم تحمل کن.الان داغه . 

کم کم دلش برات تنگ میشه

وای خدا دلت میخواد برگردی ؟بچه داری

نه بچه ندارم تازه ۹ماه ازدواج کردیم برگشتنو نمیدونم شوهرم کلا خوبه نه اعتیاد داره نه دست بزن نه شکاکه فقط دهن بینه یعنی اختیارش دست خودش نیس خوب بودیم باهم وخواهرا ومادرش هی دوبهم زنی کردن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از راه های دیگه هم میشه مستقل شد.اگه هدفت فقط مستقل شدنه و نمیخوای طلاق بگیری شکایت اشتباهه.تو شکایت ...

مستقل رو نمیشه خونوادشم راضی نمیشن مستقل بشیم الانم یه ماه شد بلاخره تکلیف باید مشخص بشه الان امروز بهش پیام دادم که اگه قصدت طلاقه برو اقدام کن 

نه بچه ندارم تازه ۹ماه ازدواج کردیم برگشتنو نمیدونم شوهرم کلا خوبه نه اعتیاد داره نه دست بزن نه شکاک ...

برو سر زندگیت کم کم شوهرت و بگیر تو دستت خداروشکر که مشکل خاصی ندارید حالا تازه اول زندگیته۸

برای من دقیقا هم بددل هم دست بزن داره عصبیه ولی موندم همینجا 

برو سر زندگیت کم کم شوهرت و بگیر تو دستت خداروشکر که مشکل خاصی ندارید حالا تازه اول زندگیته۸برای من ...

مشکلم با خونوادشه اونم تو یه خونه هستیم با مادر وخواهراش الان یه ماه اومدم قهر خونه پدرم انقد حرف پشت سرم زدن قبلنا تا میگفتم میخوام برم خونه بابام یا جدا بشیم شوهرم گریه میکرد که دوستت دارم و نمیذاشت برم الان انقدر گوششو پر کردن که خودش گفته طلاق حتی نذاشتن بیاد دونبالم

ای وای هر بار پیام بده بکشونش بیرون با هم حرف بزنید

خودش خوبه ولی اختیارش دست خودش نیس والا نسبت به مردای این دور زمونه خیلی خوبه ولی چه فایده تا من بودم اختیارش دست من بود الان که من نیستم اختیارش دست خواهراش ومادرش