2777
2789

برای اپلای کردن مدارکی که ترجمه میشن نیاز به مهر و امضا مدرسه و اموزش پرورش دارن؟؟

قبل از انجام ترجمه باید تمام مهر و امضاهارو کامل کنید بعد ببرید برای ترجمه

چون داخل ترجمه قید میشه که توسط این ۳ جا مهر و امضا شده

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبل از انجام ترجمه باید تمام مهر و امضاهارو کامل کنید بعد ببرید برای ترجمهچون داخل ترجمه قید میشه که ...

ای وای پس چرا من بردم خانمه تو دارالترجمه گفت اگه برا اپلای میخوای لازم نیست😐😐😐

۶۰۰ تومن برا ترجمه دو تا مدرک ازم گرفتهههه

ای وای پس چرا من بردم خانمه تو دارالترجمه گفت اگه برا اپلای میخوای لازم نیست😐😐😐۶۰۰ تومن برا ترجمه ...

حتی اگر برای اپلای هم لازم نباشه برای مرحله نهایی که تاییدیه امور خارجه و دادگستری میخواد لازمه

پس چه بهتر که از اولش این کارو انجام بدید که داخل ترجمتون قید بشه و نیاز به دوباره کاری نشه

اگر تو پروسه مهاجرت و یا اخذ ویزای تحصیلی هستید تمام مدارکتون رو قبل از ترجمه حتما تمامی مهر و امضاهاشونو کامل کنید

حتی اگر برای اپلای هم لازم نباشه برای مرحله نهایی که تاییدیه امور خارجه و دادگستری میخواد لازمهپس چه ...

بعد الان شما میدونید راهی هست همینایی که الان ترجمه شده اصلاح بشه؟ یعنی من برم مهر و امضا رو بگیرم و باز ببرم دارالترجمه همین ترجمه ها رو اصلاح کنن؟ 

بعد الان شما میدونید راهی هست همینایی که الان ترجمه شده اصلاح بشه؟ یعنی من برم مهر و امضا رو بگیرم و ...

هزینه ترجمه رو کسر میکنن و به متن ترجمتون اضافه میکنن و مجددا پرینت میگیرن 

اگر نیاز به تاییدیه دادگستری و امور خارجه هم داشته باشه که باید مجدد اون مراحل طی بشه

بعد الان شما میدونید راهی هست همینایی که الان ترجمه شده اصلاح بشه؟ یعنی من برم مهر و امضا رو بگیرم و ...

دارالترجمه ها فایل های ترجمه رو داخل سیستمشون دارن و فقط امضاء رو به اون فایل اضافه میکنن 

معمولا اینجور وقت ها دارالترجمه ها یه درصدی هزینه ترجمه رو کسر میکنن و مجدد روی سربرگ پرینت میگیرن و مهر و امضا میکنن (هزینه سربرگ و تاییدات سرجای خودشه)

دارالترجمه ها فایل های ترجمه رو داخل سیستمشون دارن و فقط امضاء رو به اون فایل اضافه میکنن معمولا این ...

خیلی ممنون از راهنمایی 

از کجا بفهمم تاییدیه دادگستری و امور خارجه هم نیازه؟ 

کلا برای اینکه مطمئن باشم برم همه تاییدیه ها رو بگیرم؟ 

خیلی ممنون از راهنمایی از کجا بفهمم تاییدیه دادگستری و امور خارجه هم نیازه؟ کلا برای اینکه مطمئن باش ...

خواهش میکنم

برای کدوم کشور میخواید؟

خواهش میکنمبرای کدوم کشور میخواید؟

انگلستان و کانادا رو میخوام اقدام کنم 

راستی یادم رفت بگم اصل مدارکم دست دانشگاه راه دور هست اصلا نمیدونم این کپی ها که دارم تایید و امضا میشن یا نه