2777
2789
عنوان

رفتن سرقرار با یک پسر بسیار عجیبببب کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 44 پست
اخه پسرایی ریختن که همینجوری سک..میکنن این چرا گیر داده به صیغه و شرع چون هم پولداره هم ظاهرش اکیه چ ...

چون اون دختری که میاد این ترتیبشو بده ازش توقع پیدا میکنه

بعدا بهش میگه منو بگیر یا برام خرج کن

ولی  دختری که از اول قبول کنه صیغش بشه یعنی از اول قبول کرده در ازای فلان مبلغ در اون مدتی که تعیین میکنن بهش سرویس بده و بعدم بره گم شه

تو صیغه دیگه دختره نمیتونه بگه چرا منو نمیگیری

نمیتونه بگه چرا خرجم نمیکنی چون از اول طی کردن برای یه مدت محدود خدمات جنسی بهش بده

ولی تو دوستی دختر برای هر بار رابطه کلی توقع و انتظار داره از پسره

این پسر خیلی عوضی و لاشیه

هر یک جمله ای که بیشتر باهاش هم کلام بشی شان و منزلت خودتو پایین اوردی و خودتو در حد اونایی که تا حالا بهش خدمات دادن میاری پایین

{ خانم هستم }
پسر معتقد مياد جلسه اول ميپرسه بكارت؟

نه نمیگه

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی از ظاهرش خوشم اومد خوش قد و بالا و هیکل برا منی که سخت پسندم 😪

اخلاق و اعتقاداته که مهمه

من حس خیلی بدی از این پسر گرفتم اگر اینطوری باهات حرف زده

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

چون اون دختری که میاد این ترتیبشو بده ازش توقع پیدا میکنهبعدا بهش میگه منو بگیر یا برام خرج کنولی د ...

ازه واقعا مرسیی خیلی حرفاتون تاثیر گذاشت روم مرده‌شور هرچی قیافه و تیپه ببره وقتی شخصیت صفر باشه منکه بلاکش انفالو کردمش اما خب همش برام سوال بود 

2805
چون اون دختری که میاد این ترتیبشو بده ازش توقع پیدا میکنهبعدا بهش میگه منو بگیر یا برام خرج کنولی د ...

ایدی داداشش و دارم بزم بهش پیام بدم بگم یا نه دردسر میشه برام

اخه پسرایی ریختن که همینجوری سک..میکنن این چرا گیر داده به صیغه و شرع چون هم پولداره هم ظاهرش اکیه چ ...

چون اون دخترایی که میگی مشخص نیست با چند نفر بودن ، برا همه پسرا قابل دسترس هستند ، فقط مختص همون کار هستند ، احتمال مریضی و ... وجود داره .  اگه کسی که این کاره نیست و با هزار نفر نبوده رو رام کنه و ..... حس خیلی بهتری براش داره

اسم صیغه رو هم برای حفظ ظاهر اورده که تو فک کنی چه پسر خوب و پاک و متشخصی هست ، اصلا اهل گناه و ... نیست . محرم و نامحرم براش مهمه و .... . 

این اقا وقتی همون جلسه اول اومده اسم رابطه و ... رو آورده و از روابط قبلیش صحبت کرده نشون داد که ذهنش ، فکرش حول محور چه چیزی میچرخه و نیتش چیه . 

متوجه هستم که از ظاهرش خوشتون اومده اما به این فکر کنید که اگر بخواید با ایشون باشید یه مدت کوتاهی شما رو کنار خودش نگه میداره و وقتی که کامل استفاده هاش رو کرد با شما کات میکنه و میره با بعدی و دوباره جلسه اول به اون خانم پیشنهاد صیغه میده . 

First of all , love yourself                                                                         
ازه واقعا مرسیی خیلی حرفاتون تاثیر گذاشت روم مرده‌شور هرچی قیافه و تیپه ببره وقتی شخصیت صفر باشه منک ...

عزیزم از پسرایی که حرف صیغه میزنن خیلی خیلی خیلی بیشتر از اونایی که روابط ازاد دارن بترس

هرچند هر دوشون کثیفن ولی اونی که صیغه میکنه علاوه بر کثیف بودن ترسناک هم هست

{ خانم هستم }

بگو گم شوووو بابا دیوث اعظم دم اذان دهن آدمو وا میکنن بگو برو عمت را صیغه کن 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
من فقط هنگ بودم اون لحظه که این چی داره میگه فقط میخندیدم بعد گفت متاسفم برا جامعه امروزی که یکی که ...

میگه صیغه بخونیم چون اگه با یه دختر رابطه و .... داشته باشه ممکنه اون دختر بگه من رضایت نداشتم ، زوری بود و ... ازت شکایت میکنم ،  اما اگه صیغه خونده بشه  خیلی راحت به دختر میگه خودت راضی بودی وگرنه صیغه من نمیشدی ‌. 

دقت کردی گفت اگه باکره نیستی صیغه بخونیم ؟ از همین جمله میخواست متوجه شه اهل رابطه جنسی هستی یا نه . که اگه هستی باهات ادامه بده ، اما اگر اهل این جور برنامه ها نیستی پس بیخیالت شه . اون جمله ای هم که گفت اگه نشد با هم باشیم هم امشب یکی از بهترین شب های زندگیم بوده و ... هم شگردش هست و مشخص نیست به چند نفر دیگه اینا رو گفته . 

First of all , love yourself                                                                         
ایدی داداشش و دارم بزم بهش پیام بدم بگم یا نه دردسر میشه برام

🧐بري بگي ك چي بشه؟اين حد از سادگي هم خوب نيستا

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
کافی نبود قبلا که صحبت کردن باهات دوستان؟ این یه لجنه فرصت طلبه، معلومه که حیف شدچون به دخترا به چشم ...

ی پسر با اختلال شخصیت خودشیفته که میخواد مخ اسیو بزنه و خودشو روی اسی یمدت تخلیه کنه و بعد ول کنه بره 

ی ادم سمی کلاش که کنار اسی چند تای دیگه ام داره دقیقا 

چون دخترا زرنگن یدفا میزنن پدرشو در میارن شکایت میکنن ازش یا انتقام میگیرن ازش اینم دنبال ساده های اسکل میگرده بقیه دخترا ی بلایی سرش میارن مرغا اسمون بحالش گریه کنن

ی پسر با اختلال شخصیت خودشیفته که میخواد مخ اسیو بزنه و خودشو روی اسی یمدت تخلیه کنه و بعد ول کنه بر ...

آره موافقم، حق باشماست

اینا کارشون همینه

حیف شد و مرض

من بودم میزدم تو دهنش

😂

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
2810