2777
2789
عنوان

سفتی هاله سینه

160 بازدید | 13 پست

سلام چهار ماهه بچه شیر میدم، هاله سینم و اطراف نوک سینم خیلی سفت میشه بچه باید خیلی مک بزنه تا ی کم نرم بشه،لطفا اگه در این مورد کسی تجربه ای داره کمکم کنه،چکار کنم رفع بشه،ممنونم،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شیرش میاد زیادم میخوره ولی مثلا هر بار که دو ساعت نخوره هاله سینم سفت میشه

ماشالا شیرت زیاده بدوشش 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

2805
ماشالا شیرت زیاده بدوشش

خدا خیرت بده،من سینه سمت راستم بعد زایمان بزرگتر از اون یکی شد شیرشم بیشتر شد،اوایل این مشکل رو داشتم خوب شد،الان سه روزه دوباره همونجوری سفت میشه،میترسم عفونتی چیزی باشه،شما تجربشو داشتین؟

خدا خیرت بده،من سینه سمت راستم بعد زایمان بزرگتر از اون یکی شد شیرشم بیشتر شد،اوایل این مشکل رو داشت ...

بله منم سمت راستیه بزرگتر و سنگینتر بود غددی که مسئول تولید شیر هستن توی اون یکی سینت بیشتر فعالن با دست بدوش و سمت چپیو بیشتر بده بخوره تا فعال شه این یکیم نگران نباش من خواهرم فقط یه سینش شیر داشت و تا آخر فقط اون یکیو داد عادیه این چیزا تو شیر دهی 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

بله منم سمت راستیه بزرگتر و سنگینتر بود غددی که مسئول تولید شیر هستن توی اون یکی سینت بیشتر فعالن با ...

ایشالله همیشه خودتو خانوادت سالم و سلامت باشید،فقط ی سوال دیگه من منافذ پوست سینمم از ماه هشتم بارداری باز شده هنوزم همونجوریه،تو نت چیزای خوبی ننوشته،البته سونو دادم گفت مشکلی نیست،فقط چربی تو سینت داری،شما کسی رو دیدید اینجوری باشه پوست سینش مشکلی هم نداشته باشه،خیلی شده کابوسم

بعد شیردهی اندازه هم شدن یا بزرگتر موند؟

بله برگشتن العان اندازه همن درباره منافذ پوست سینتم نگران نباش کلا تو بارداری و شیردهی فرم و ظاهر سینه به خاطر سیستم شیر دهی و تغییرات هورمونی تغییر میکنه اگه سونو دادی مشکل نداری فکرتو مشغول نکن بعد از اینکه بچتو از شیر بگیری بر میگردن به حالت اول

بله برگشتن العان اندازه همن درباره منافذ پوست سینتم نگران نباش کلا تو بارداری و شیردهی فرم و ظاهر سی ...

هر چی ازخدا میخوای بهت بده،ممنونم خیالمو راحت کردی،همش فکر میکردم مریضی بدی گرفتم خدایی نکرده 

هر چی ازخدا میخوای بهت بده،ممنونم خیالمو راحت کردی،همش فکر میکردم مریضی بدی گرفتم خدایی نکرده

💚

💚

سلام ببخشید که مزاحمتون میشم،میگم من کنار سینه سمت راستم همون که گفتم بزرگتره احساس میکنم ی کم سفته نه درد داره نه شبیه توده اس،نمیدونم شاید بافت سینمه، چون کنارش ی توده چربی دارم که زیر دست حرکت میکنه،به نظر شما ممکنه بافت سینم باشه

سلام ببخشید که مزاحمتون میشم،میگم من کنار سینه سمت راستم همون که گفتم بزرگتره احساس میکنم ی کم سفته ...

کلا تو شیر دهی سینه خیلی دفرمه میشه زیاد بهش فکر نکن و درگیرش نشوعزیزم ( منم یه خاله دارم وسواس داره همش تو سینه هاش دنبال توده وچیزای غیر عادی میگرده )به نظرم شما هم وسواس گرفتی