2777
2789
اسی اجازه میذی اینجا یه چیزی بنویسم

بنویس

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حسرت حسرت حسرت زندگیم شده حسرتتت💔💔💔💔💔💔توروخداااااااااااااااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعااااااااااااااام کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دور از جون اون حیوون بیچاره پر خاصیت دور از جوناینا شیطانن شیطااااااااااان

ببین.  شیطانن.  و تاکار شیطانی نکنن. و برده ی شیطان نباشن. جادو شون بی اثر 

میفهممم چی میگی ،،،  شنیدم تا باطل نکنی.  طلسمات بدو هیچ جوره ازت برداشته نمیشه. اونم خیلی سخته.   کار هرکسی نیست

ماک حریف نمیشیم سپردیم بخدا.    ببینیم خدا. زورش بیشتر یا شیطان

توروخدا یکی دیگه بیاد بگه خرافات میزنم خودمو ناکاررمیکنماگه خرافاته تو تاپیک من کامنت نذارید نمک رو ...

اسپند دود کن باکندور هرروز

حمام نمک

سوره بقره، 

سرکه بخور، بریز تو قابلمه نصف لیوان حرارت بده بچرخونید تو خونه

نمازاول وقت

و .سوره بقره هم که دیکه همه میدونن

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
2805
کجای قران این حرف مسخره رو زده مثلا من اعتقاد ندارم به برندگی چاقو اونوقت نمیبره؟

همون جای قران که این حرف مسخررو زده و گفته جادو وجود داره .

این مثال درستی نبود و ربطی هم نداشت .قدرت تلقین بیشتر از این حرفاس وه تو هرچیزی رو ازش بترسی بیشتر جذبت میشه وه به چیزی اعتقاد داشته باشی مثلا بد شانسی یا خوش شانسی اعتقاد داشته باشی به هر کدوم همون جذبت میشه .

والا منم یه خدا زدم که هستم .فکرم هرجا میره به جز اینکه یکی برام طلسم نوشته باشه .

ای پانتورک! ای پانکورد! و ای پان لر! و در آخر ای تجزیه طلب ک دنبال دزدیدن اصالت بقیه ی قوم ها هستی و حتی سندی هم نداری !ای کسی ک دنبال تفرقه انداختن بین قوم های عزیز ایران هستی !ای کسی ک دنبال تفرقه انداختن بین افرادی ک آیین و اعتقادات متفاوتی دارن هستی! برو دنبال پدر واقعیت بگرد ای بی وجود بی وطن👋
ببین. شیطانن. و تاکار شیطانی نکنن. و برده ی شیطان نباشن. جادو شون بی اثر میفهممم چی میگی ،،، شنید ...

توزوخدا بگو چیکارکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حسرت حسرت حسرت زندگیم شده حسرتتت💔💔💔💔💔💔توروخداااااااااااااااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعااااااااااااااام کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

دوستان داخل میلی گلد عضو بشید وبه هردومون 5 میلی طلا میده که پولش همون موقعه میتونیم هردو برداشت کنید. به نفع هردومونه.حین عضو شدن کد معرف منو بزنید معتبره. اینم کد من

milli-6u7qi

همون جای قران که این حرف مسخررو زده و گفته جادو وجود داره .این مثال درستی نبود و ربطی هم نداشت .قدرت ...

ایه رو به من بگو ایه همون حرفی که میگید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان کسی دعا نویس خوب میشناسه اگه داشتیم باطل کنه

لطفا کامنتاو حذف کنید تاپیک منو به جادوگر و دعانویس باز نکنید گناه نیفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حرز امام جواد گیر و همیشه همراه خودت داشته باش. شنیدم در برابر این چیز ها محافظت میکنه، ولی از یک آدم مطمئن بگیر 

این حرز کوتاهه که همه بلدن نه ها، اینی که میگم فرق داره طولانی تره فکر کنم 

یکی از فامیلامون ژنه خیانت کرد جدا شد،بعد رفت شوهر سابق ش رو بختشو بست اصلا کار ازدواجش جور نمیشه میگن بختش بسته شده هر کاری میکنم باز نمیشه،خدا لعنت کنه مرده رو با دوتا بچه بدبخت کرد

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
اتفااااااقااااا. ماااصلا اعتقادنداشتیم اصلاا اصلاااااوقتی دورت حیوونایی باشن. دورازجون حیوونا. ک ک ...

والا ریخته دور و اطرافم .تو دوست و رفیق و.....

خلاصه یه ادم بدبختم هستم .ولی خب هیچوقت فکرم نمیره این سمتا که کسی برام طلسم نوشته باشه وه اینطوری ارامش بیشتری دارم .

ای پانتورک! ای پانکورد! و ای پان لر! و در آخر ای تجزیه طلب ک دنبال دزدیدن اصالت بقیه ی قوم ها هستی و حتی سندی هم نداری !ای کسی ک دنبال تفرقه انداختن بین قوم های عزیز ایران هستی !ای کسی ک دنبال تفرقه انداختن بین افرادی ک آیین و اعتقادات متفاوتی دارن هستی! برو دنبال پدر واقعیت بگرد ای بی وجود بی وطن👋
والا ریخته دور و اطرافم .تو دوست و رفیق و.....خلاصه یه ادم بدبختم هستم .ولی خب هیچوقت فکرم نمیره این ...

خب شما داری خودتو گول میزنی سوره بقره سوره فاقو یع دور بخون اول با معنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا کامنتاو حذف کنید تاپیک منو به جادوگر و دعانویس باز نکنید گناه نیفتم

بابا ابجی ولکن حرف مردمو تو شاید باعث بشی دو نفر نجات پیدا کنن من الان چند ساله مریضم حس میکنم مریضیم بیماری پنیکم بخاطر همینه

الله امشبو العفو

2810