2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من صورتم رو لاغر کرده بودم ماشین ها دماغ من رو با تونل اشتباه میگرفتن خدا رو شکر اینقدر بزرگ بود مشکلی برای رفت و امدشون نبود میومدن می دیدن بن بسته بر میگشتن

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
2805

لاغری صورت باعث می‌شه بینی بزرگ به نظر برسه

ولی لاغر شدن باعث می‌شه بینی هم همزمان کوچیک‌تر بشه

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

منم لاغر شدم 11کیلو فقط صورتم خیلی لاغر شده شکمم تکون نخورده منم بینیم کوچیک شده

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
چند کیلو بودی چند کیلو شدی. با چه رژیمی لاغر کردی؟

کالری شماری عزیزم 

و زنم و نمیشه بگم😂

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
چند کیلو بودی چند کیلو شدی. با چه رژیمی لاغر کردی؟

انشالله به وزن هدفم که رسیدم میام تا پیک میزنم

انشالا روزی چند کالری میخوری؟ من کالری شماری اصلا بلد نیستم یعنی هی نمیتونم بشینم ببینم کدوم چقدر ...

1800گالری 

تویه گر وهم تویوتا

برای شمار شش هم برنامه زیره نصب کردم