2777
2789
عنوان

بترکه چشم حسود و بخیل🪔

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 18 پست
میدونی کلا نباید کارایی ک میخوای بکنی رو به کسی بگی ب ادم انرژی منفی میاد اون کار انجام نمیشه

من هرموقع کارایی ک میخواستم انجام بدمو ب همه میگفتم سریع اون کار یا پیش نمیرفت یا ب بدترین شکل ممکن پیش میرفت بعدیکسال تازه فهمیدم انرژی منفی حسادت چق تاثیر داره ازوقتی ک راجب کارام با کسی حرف نزدم اوضاعم خیلی بهترشده😐

خیلی وقیحن پیش مادرم خواهرم راجب من حرف میزنن اونام تو رودروایسی هیچی نمیگن البته یه جوری جواب میدن ...

منم با یه نفری مشکل خوردم تو فامیل اونوقت مامانم هی میومد ازش میگفت دیگ واقعا اذیت میشدم بهش گفتم مامان ازت خواهش میکنم دیگ هیچی ازون ادم برامن تعریف نکن میدونم ک مامانم ناراحت شد ولی دیگ چاره ای نیود واقعا اذیت میشدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا یه بار با دلخوری بهم گفتن تو حرفا تو به ما نمیگیچند بار هم خواستن حرف از زیر زبونم راجب زندگیم ...

چراباید خرفاتوبهشون بگی چه انتظاراتی دارنا

نمیدونم شایدم ازاونایی که میشینی توجمعشون حرفای اونارو گوش میدی ازخودت چیزی نمیگی که خب اگه اونطور باشه شخصیت موذی داری 🤨 چون من یکی از دوستام بود میومد هی دائم سوال ازمون میکرد فلانی چیشد چبکارکرد واین حرعا خودش هیچی نمیگفت فقط اطلاعات استخراج میکرد

چراباید خرفاتوبهشون بگی چه انتظاراتی دارنانمیدونم شایدم ازاونایی که میشینی توجمعشون حرفای اونارو گوش ...

ن بابا من اصلا حوصله ندارم راجب دیگران بدونم اصلا واسم مهم نیست رازهاشون

و البته اگه چیزی گفتن خودشون گفتن من اصراری نکردم