2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بپرسید

شاید درامد داشته باشه ولی 

درامدش حلال نیست 

چون کسی که ناخون میکاره غسل و وضو ونماز روزش با مشکل روبرو میشه

اگه این برات مهم هست دمبال کار دیگه برید

اگه نیست ...

بپرسیدشاید درامد داشته باشه ولی درامدش حلال نیست چون کسی که ناخون میکاره غسل و وضو ونماز روزش با مشک ...

خوب این برای دین اسلام هست عزیز دلم و شخصی که دینش بسیار معتقد هست و کاملا نظر شما قابل احترام گلم کار دیگه ای پیشنهاد دارید نازنینم ؟

بپرسیدشاید درامد داشته باشه ولی درامدش حلال نیست چون کسی که ناخون میکاره غسل و وضو ونماز روزش با مشک ...

چه ربطی داره 😂😂اینا رو از کجا میاریددد

من شبیه معجزه‌م شبیه صبر.👑 #برای_آزادی_پسر_طبیعت
چه ربطی داره 😂😂اینا رو از کجا میاریددد

اول باید ببینیم مسلمونیم یا نه

اگه نه که حرفی نمیمونه

اگه آره که حرف از خودم نیست حرف از بزرگای دینم هست از اونجا اوردم چون مانع باعث میشه غسل حتی دور از جونتون غسل میت باطل باشه وضو و...

اول باید ببینیم مسلمونیم یا نهاگه نه که حرفی نمیمونهاگه آره که حرف از خودم نیست حرف از بزرگای دینم ه ...

خب مگه نماز خوندن دیگران به ما ربط داره؟ خودش انتخاب کرده و گناهش پای ناخنکار نیست

در واقع اینم که هرکی ناخناش کاشته یعنی دین و مذهب نداره غلطه

خب مگه نماز خوندن دیگران به ما ربط داره؟ خودش انتخاب کرده و گناهش پای ناخنکار نیستدر واقع اینم که هر ...

من وارد یه شغل بشم وارد یه گروه ،وارد یه سازمان و...باید به قوانینش احترام بذارم وانجام بدم 

اونوقت دین خدا قانون نداره 

شغلی که مقدمه ای درست کنه که اونی که ناخن کاشته نماز وغسلش باطله اون درامد...

طرف داره غرق میشه یا داره آتیش میگیره دستش رو بگیری میگه دمت گرم نه به توچه

اگر درخانه کس است یک حرف بس است🙏 

من وارد یه شغل بشم وارد یه گروه ،وارد یه سازمان و...باید به قوانینش احترام بذارم وانجام بدم اونوقت د ...

به نظر من اگه هرکسی اعتقاداتشو تو قلبش نگه داره به بقیه تحمیل نکنه دنیا جای قشنگتریه

به نظر من اگه هرکسی اعتقاداتشو تو قلبش نگه داره به بقیه تحمیل نکنه دنیا جای قشنگتریه

ما یا مسلمونیم یا نیستیم تو دینمون میگه همدیگه رو به خوبی تشویق کنید واز بدی دور کنید ـ

واین جزو واجبات دین هست

نمیشه که اگه مسلمونیم اون جاهایی که به نفع منه قبول کنم وبقیش رو نه

نفقه .مهریه.احترام به زن .اگه پیر شدم احترام به بزرگتر و...ولی چیزی که به دلم خوش نمیاد رو رد کنم 

نظر من وشما به کنار اگه مسلمونیم ببینیم خدا چی میگه 

در پناه حق