2777
2789

اگه بخواد بدون سبک زندگی اسلامی و بدون اعمال عبادی باشه 

اگه بخواد به دست افراد مومن و با تقوا و حکیم نباشه 

اگه تو اینم دست یهود تو کار باشه 

مثل بعضیاشون که مصرف بادمجون با پوست رو به عنوان بهترین شب بویی که اولین گیاهی هست که ایمان آورد و قلب انسان رو نرم می کنه و توصیه ی پیامبر عزیزمان بوده 

و عدس رو که غذای پیغمبران بوده و انسان رو رقیق القلب می کنه 

از غذاتون حذف کنن

حالا نوبت شماست که بفرمایید 

اونا دنبال فروش دارو و واکسن ها و گرمی بازار خود هستند. نه دنبال سلامتی .

اولین بار که به ایران اومدند کلی تحقیق کردند که چرا ایرانی ها کمتر بیمار میشن و نتیجه این بود : حجامت و خوردن سرکه. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینکه خودشون رو دکتر جا میزنند درصورتی که دکتر نیستن 

اینکه چیزای عجق وجق میدن به خورد مردم که اصلش اصلا این نیست 

اینکه پول گاهی فقط میگیرن و تعهد اخلاقی ندارن

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

اینا همش از جهالت انسان ها سوء استفاده میکنن ، اینکه بزرگشون میاد کتاب طب بین المللی را آتیش میزنه ، و میگه برا کرونا فلان جات روغن بنفشه بزن و خیلیا هم مریدش میشن و کلی پول خرج یه آدم مفلسی که دست و چپ و راستشو نمیدونه ، میکنن ، بازار اینارو گرم تر میکنه ، نخورید بخدا نخورید یکی از همین کارگاهاشون کا دارو می ساختنو گرفتن فیلمش همه جا هست ، یه کارگر افغانی یارو گذاشته بوده و بهش میگفته فلان چیزارو قاطی کن بریز تو ظرف ، اگه فیلمشو ببینید میفهمید که اونی که به عنوان طب اسلامی میدن به خوردتون چه عن و کثافتیه ، شب خوابتون نمیبره