2777
2789
عنوان

خانم ها میشه بیاین کمک مورد آشنایی ازدواج دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 32 پست
انگار قبلا یکی این مدلی به پستش خورده چشمش ترسیده. درسته؟

گف یه آشنایی داشتم ب هم خورد آره 

این پیاما ینی بد دل بودن؟ 

می‌خوام امتحانش کنم بفهمم 

کف البته زن و مرد یکسان نیستن خلقت یکی ندارن احساسات یکی نیستن فمنیست بودن اشتباهه برابری اشتباهه 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
من با اقایون ارتباط صمیمی کلا ندارم چرابگم خوبه اخه بمن چه بدو خوبیش

دوست مردی هم ندارید پس نه 

عجیبه چی بگم 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما با دوستای مرد تون بیرون نمیرید یا تلفن بزنید ؟

😄 من دوست مرد ندارم تو دانشگاه هم باهاشون صمیمی نشدم ولی خواهرم با پسر دایی هام و پسرخاله هام صمیمیه باهم اتاق فرار و ...میرن یا با دختردایی هام و پسرها شب میمونن خونه مادربزرگم البته اتاق های جدا میخوابن.  الان مجرده ولی ازدواج کنه نمیدونم مشکلی پیش میاد یا نه

دوست مردی هم ندارید پس نه عجیبه چی بگم

نه اصلا چراکسی ک تورابطس متاهله باید رفیق مرد داشته باشه این خیلی عجیب تره برام

مجردبودم بله داشتم اما حتی وقتی تورابطه رفتم باهمسرم

رابطمو بارفیقای پسرم کات کردم

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉
گف یه آشنایی داشتم ب هم خورد آره این پیاما ینی بد دل بودن؟ می‌خوام امتحانش کنم بفهمم کف البته زن و م ...

فمینیست ها عقایدشون دقیقا به ضرر خودشونه چون برابری یعنی زنها هم مشاغل سخت رو بپذیرن مثل خارج که خیابونا رو جارو میکنن یا آشغال جمع میکنن ... و خرجشون هم خودشون میدن حتی رستوران برن با شوهر یا پارتنر، خودشون دنگشون رو میدن.

به نظر نمیاد بددل باشه مارگزیده است بیشتر

فمینیست ها عقایدشون دقیقا به ضرر خودشونه چون برابری یعنی زنها هم مشاغل سخت رو بپذیرن مثل خارج که خیا ...

نه اصلا اتفاقا همینو گفت ک کار سخت واسه زن نیست با این مخالفه مادرش خانه داره 

آره منم خوشم نمیاد دنگ بگیر هم نیست 

آره شاید من چند شب فقط باهاش حرف میزنم همینا دستم اومده 

😄 من دوست مرد ندارم تو دانشگاه هم باهاشون صمیمی نشدم ولی خواهرم با پسر دایی هام و پسرخاله هام صمیمی ...

آره منم اکیپ دارم البته ب این نگفتم 

البته من جایی هم نمیرم باهاشون چون بابام نمی‌ذاره 

فک کردم ازدواج کنی دیگه این چیزا نیست 

نگو مرد ها هم مشکل دارن با این قضیه کلا

منم خیلی صمیمی نیستم ولی خوشم میاد خب حرف بزنم تو مغازه خرید جایی میرم همیشه تخفیف میگیرم حرف میزنم 

ی پسر خاله دارم ک اونم می‌ره دانشگاه شهر دور فقط همونه

به نظر منکه تو این دوره زمونه و با این گرونی مردی که بگه کار نکن کیمیاست. الان همه دنبال زن شاغلن که کمک خرج زندگیشون باشه نصف کرایه خونه و خرج خورد و خوراک رو بده و...

اگر خسیس نباشه و بتونه زندگی رو اداره کنه خیلی هم خوبه

آره منم اکیپ دارم البته ب این نگفتم البته من جایی هم نمیرم باهاشون چون بابام نمی‌ذاره فک کردم ازدواج ...

یعنی تو مغازه با فروشنده بگو بخند میکنی تخفیف میگیری؟ ببخشید رک پرسیدم. میخواستم ببینم درست متوجه منظورتون شدم یا نه؟

شما شاغلی؟ یا حتما میخوای شاغل باشی؟

اگه خیلی تامین باشم نه خب 

این پیامش بود ببین 

‏ولی به نظرم با توجه به عقاید من 

وظیفه زن نیس تو خانواده پول در آوردن

‏اون دسته ای که مجبورن به کنار‏ولی اونی که میتونه زندگی کنه باید زندگی کنه‏

به کارم به چشم اینکه حوصلش سر نره نگاه کنه 

به نظر منکه تو این دوره زمونه و با این گرونی مردی که بگه کار نکن کیمیاست. الان همه دنبال زن شاغلن که ...

‏این حرفاش بود 

ولی به نظرم با توجه به عقاید من 

وظیفه زن نیس تو خانواده پول در آوردن

‏اون دسته ای که مجبورن به کنار‏ولی اونی که میتونه زندگی کنه باید زندگی کنه‏

به کارم به چشم اینکه حوصلش سر نره نگاه کنه 

یعنی تو مغازه با فروشنده بگو بخند میکنی تخفیف میگیری؟ ببخشید رک پرسیدم. میخواستم ببینم درست متوجه من ...

آره حرف میزنم 

بگو بخند نه خیلی 

ولی حرف میزنم و تهش تخفیف میگیرم ب عبارتی چونه میزنم 

‏این حرفاش بود ولی به نظرم با توجه به عقاید من وظیفه زن نیس تو خانواده پول در آوردن‏اون دسته ای که م ...

شوهر منم نظرش همینه. من تو خونه ترجمه میکنم ولی بیرون سر کار نمیرم اونم چون علاقه داشته ام همیشه به زبان و ترجمه