2777
2789
عنوان

بین یک رشته هنری و رشته روانشناسی انتخاب شما کدومه❌❌❌❌❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 43 پست
روانشناسی هم باید فوق داشته باشن بتونن مطب بزنن حداقل ۶ سال زمان میبره تازه اگر بتونه معروفیتی کسب ...

روانشناسی آینده ی بهتری داره به نظر من

تازه آنلاین هم میشه تلاش کرد تا معروف بشن

مشاوره برای بانوانی که اضافه وزن دارن و مشاوره برای حل مشکل  ناباروری "ورود آقایان ممنوع "

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرت بهتر نیست تمرکزم رو یک موضوع باشه؟

من همیشه میترسم فقط یه چیزو داشته باشم

میگم اگه اونجور که فکر میکردم نشد چی

اگه فهمیدم راهو اشتباه اومدم چی

اونموقع دیگه عمرم گذشته و هیچی ندارم

بخاطر همون همیشه یه زاپاس دارم

اگه تو زمینه تحصیل به درآمد نرسم

تو زمینه های هنری تجربه و استعدادشو دارم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
بیشتر توضیح میدی از رشتتچند ساعت در روز درس میخونی؟بعد از ۶ سال میتونی به درآمد تقریبا بالا رسید؟

برای روانشناسی لیسانس بچه بازی هس 

ولی ارشد و دکتری اگه توانایی بالایی داشته باشی بله میتونی 

من روزی ۳ ساعت 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

برای روانشناسی لیسانس بچه بازی هس ولی ارشد و دکتری اگه توانایی بالایی داشته باشی بله میتونی من روزی ...

پیام نور برای کارشناسی گرفتن گزینه خوبیه؟

ولی ارشد رو برم دولتی

چون فعلا بچم کوچیکه

پیام نور برای کارشناسی گرفتن گزینه خوبیه؟ولی ارشد رو برم دولتیچون فعلا بچم کوچیکه

من کلا با پیام نور مخالفم ازاد بهتره ارزش نداره مدرکش 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

من کلا با پیام نور مخالفم ازاد بهتره ارزش نداره مدرکش

خب آزاد باید هرروز رفت و من فعلا شرایطش رو ندارم

اما پیام نور آنلاین و کتاب خوانه

من میتونم پیام نور برم تا لیسانس

و جدا از این من زیاد اهل کتاب خوندنم

و دوره زیاد شرکت میکنم

یعنی اینطور نیستم فقط به دانشگاه اکتفا کنم

وقتی مطب بزنه مگه مینویسه مدرکش از کجاست؟ مریض از کجا میخواد بفهمه؟

نه ولی درس حضوری یچی دیگ هس 

وقتی مطب بزنه مگه مینویسه مدرکش از کجاست؟ مریض از کجا میخواد بفهمه؟

بخواد مهاجرت کنه هم سطح دانشگاه مهمه