2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باز هم از طرف خودت حرف بزن. من هیچ عملی ندارم و زیباترم

چیکار کنیم حالا دست بزنیم؟از طرف خودمم حرف نمیزنم جز انه و مصب جان کسی رو زیاد قشنگ ندیدم  خب خودتو جز ۱ درصد سایت بذار چرا هی ریپلی میکنی🤣

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
عزیزم مگ چهره همرودیدی که اینطوری میگی😐طرف رنگ موش بهش نمیادمدل ابروش قشنگ نیستصورتش زیادی لاغره لا ...

میگه از طرف خودم نمیگم. یعنی خودم زشت نیستم شما ها زشتین😂😂😂😂عکسمو بذارم میفهمه کی زشته کی خوشگل

چیکار کنیم حالا دست بزنیم؟از طرف خودمم حرف نمیزنم جز انه و مصب جان کسی رو زیاد قشنگ ندیدم خب خودتو ...

آخه جوری میگی انگار همه رو دیدی. حد اقل بگو 50درصد آدم بتونه حرفتو هضم کنه. من یه نچرال خوشگلم و خندم میگیره این حرفا رو میزنی 

عزیزم مگ چهره همرودیدی که اینطوری میگی😐طرف رنگ موش بهش نمیادمدل ابروش قشنگ نیستصورتش زیادی لاغره لا ...

🥲من جز انه و مصی هرکسو دیدم از نظرم زیبا نیوده و معمولی بود سلیقه ها متفاوته جیگرم هرچند منظور من اینه اینجا دنبال ایرادن رو همه و فقط میخوان بگم این زشته و اون زشتع این خانم در صورتی که خوبه از نظرم 

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

رنگ موهاش مدل ابروش خیلی قشنگه

از نیمرخ‌ نمره ۵۰رومیگیره حقیقتش برعکس عکسی ک اسی گذاشت چهره این خانمه ب دل میشینه

اگ پوستشوخوب کنه ۶۰ درصد نیمرخش زیباست

منم عکس نمیرخموبزارم نظرمیدی؟

آخه جوری میگی انگار همه رو دیدی. حد اقل بگو 50درصد آدم بتونه حرفتو هضم کنه. من یه نچرال خوشگلم و خند ...

چون اکثر تاپیکایی که اینجا زدن من خیلی خثشگلم بری قیافه خیلی عادی میبینی و کسایی که میگن زشتن زیبان منظور منم اینه تو این سایت همهه دنبال تخریبن یا برعکسشو میگن