zorado مدیر عضویت: 1400/09/08 تعداد پست: 8774 عنوان به زیبایی این دختر از یک تا صد چند میدید🥰عکس پست اول | مشاهده متن کامل بحث + 1201 بازدید | 114 پست پست بعدی میزارم من با هیچکس سر خدایش بحث نمیکنم چون خدای هر کس همان است که خرد او میگوید 1403/08/26 | 13:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtzemston عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 318 ۶۰ روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید.... خیلی داره سختی میکشه.. سنی هم نداره۱۶سالشه... 🥺♥
zorado مدیر استارتر عضویت: 1400/09/08 تعداد پست: 8774 چشم لنز .مو بلوند .بعد ابروهامشششکککیییییی و پر نه چشم خودشه من با هیچکس سر خدایش بحث نمیکنم چون خدای هر کس همان است که خرد او میگوید
rexus عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 125 هیچ وقت برای عکس نظر نمیدم، این اولین مرتبه هست که نظر میدم، قیافش معمولیه، شاید شما فقط به خاطر رنگ چشماش و موهای بلوندش به نظرت زیبا اومده
niushaaaaaaa عضویت: 1402/03/06 تعداد پست: 5486 چشم لنز .مو بلوند .بعد ابروهامشششکککیییییی و پر چشم خودشه😑 با تومور مغزی دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
saaaao عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 3238 نه چشم خودشه اخه پس اون ابرو رو انگار از یه جاکنده گذاشته اونجا ..
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 8698 ۹۰ 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
niushaaaaaaa عضویت: 1402/03/06 تعداد پست: 5486 بنظر من که زیباس حداصل از ۹۹ درصد افراپ اینجا زیبا تره😁 با تومور مغزی دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
zorado مدیر استارتر عضویت: 1400/09/08 تعداد پست: 8774 کیه؟ بلاگره؟ نه یه عکاس من با هیچکس سر خدایش بحث نمیکنم چون خدای هر کس همان است که خرد او میگوید
yasnaaaakord عضویت: 1402/02/10 تعداد پست: 3348 بنظر من که زیباس حداصل از ۹۹ درصد افراپ اینجا زیبا تره😁 از طرف خودت حرف بزن. بگو 99درصد از من زیبا تره