2777
2789
عنوان

رابطه در دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 3356 بازدید | 137 پست
اره منم خیلی قبولش داشتم 😩😩😩ولی متاسفانه هردو مدرک آکادمی روانشناسی نداشتن رفتن تو لیست سیاه

همچنان هلاکویی رو قبول داشته باش هلاکویی مگه مدرک روانشناسیشو تو ایران گرفته که سازمان روانشناسی ایران بخواد تاییدش بکنه یا نکنه

می بینی من هنوز غمگینم گذشتِ زمان زخم هایم را خوب نکرد هر چه گذشت به نظر کم تر مقصر امدی اما با همه ی اینها طاقت دیدن قهقهه هایت را ندارم زخم هایم را میسوزانند میدانی برادر زخمِ تو کاری بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همچنان هلاکویی رو قبول داشته باش هلاکویی مگه مدرک روانشناسیشو تو ایران گرفته که سازمان روانشناسی ایر ...

عزیز تو خارج هم قبولش ندارن 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
عزیز تو خارج هم قبولش ندارن

کی همچین حرفی زده؟ فقط سازمان روانشناسی ایران به قول شما گذاشتتش تو بلک لیست که اصلا اهمیتی نداره چون مدرکش رو از امریکا گرفته

می بینی من هنوز غمگینم گذشتِ زمان زخم هایم را خوب نکرد هر چه گذشت به نظر کم تر مقصر امدی اما با همه ی اینها طاقت دیدن قهقهه هایت را ندارم زخم هایم را میسوزانند میدانی برادر زخمِ تو کاری بود

تودوستی که نسبت بهم نامحرم بودن....چطور تونستن همچینکاری بکنن

برام عجیبه چه جرعتی داشته 

ولی مشخصه طرفش ادم درستی بوده هرکس دیگه بود میرفت پشت سرشم نگاه نمیکرد

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
برام عجیبه چه جرعتی داشته ولی مشخصه طرفش ادم درستی بوده هرکس دیگه بود میرفت پشت سرشم نگاه نمیکرد

من یکی میشناسم پسره با یکی دوسته رابطه کامل دارن دختره قبلا با چند نفر رابطه کامل داشته 

الان پسره گیر داده میخام بگیرمش

ما دوران عقدو همین میدونیم پس حامله شدن تو عقد هم ایراد نداره🥴

ن چ ایرادی داره از نامحرم مگه حامله مبشه ادم؟؟؟اصلأ حرفم اینه خود ماهیت عقد بودن اشتباههادم هیچوقت نمیفهمه زن یکی دیگس و ازاده و یا هنوز دختر خونه پدرشه

برام عجیبه چه جرعتی داشته ولی مشخصه طرفش ادم درستی بوده هرکس دیگه بود میرفت پشت سرشم نگاه نمیکرد

در اینکه طرفش آدم خوبو درستی بوده شکی نیست..چون به قول شما هرکس دیگه ای که بودمیرفت و پشت سرشو هم نگاه نمیکرد...

میگم دوست بودن....نسبت بهم نامحرم بودن...چطور تونسته اینقدر باهاش راحت باشه.....وقتی عقد میکنی ی مدت خجالت میکشی پیش شوهرت راحت باشی.....نمیدونم والا،موندم حیرون

ن چ ایرادی داره از نامحرم مگه حامله مبشه ادم؟؟؟اصلأ حرفم اینه خود ماهیت عقد بودن اشتباههادم هیچوقت ن ...

ما بد میدونیم و دوران نامزدی رو برای اشنایی میدونیم 

همونطور ک برای من پیش اومد 

میخواستم ازش جدا بشم ولی چون رابطه کامل داشتیم 

نشد

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

ما بد میدونیم و دوران نامزدی رو برای اشنایی میدونیم همونطور ک برای من پیش اومد میخواستم ازش جدا بشم ...

خب فرهنگا باهم متفاوته هرکسی دیدگاه خودشو داره ولی ب خاطر همین چیزا باید این رسم عقد بودن ور بیوفته من خودم دلم میخاست ۶مآه نامزد باشم بدم عقد کنیم همون موقع بریم سر زندگیمون اما بابام بیشتر از دوماه نذاشت تو اون دوماه هرکی حد خودشو میدونست همه چیز مشخص بود من هیچ مشکلی نداشتم با خانواده شوهرم ولی غقد ک کردم توقع داشتن مثلأ همش خونشون باشم واسه همه چیز ازشون اجازه بگیرم از لینور من خودمو متعلق ب اونا نمیدونستم و از اینور بابام تو همه چیز باید اجازه میداد بابا اجازه میدی بریم مسافرت اجازه میدی امشب نیام خلاصه اون دختره ک فقط اذیت میشه