2777
2789
عنوان

امروز سونو دارم دعاکنید پسر باشه بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 21764 بازدید | 647 پست
شما چندوقت و چه رژیمی داشتین؟

من یکسال رژیم رعایت کردم خیلی سخت بود

رژیم از متخصص گرفته بودم و کلی چیزها توش داشت

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۱۱ و ۶ روز

اسی جوابش قطعی شد همه مونو تگ کنی ها.من یادت میمونم.منم دوهفته دیگه سونو آنومالی دارم جنسیت جوجمو میفهمم اونموقع.حس استرس دارم .بدتر ازون هرکی زنگ میزنه میگه جنسیت چیشد کی میرید هر سری میپرسن خستم کردن

من توی یوتیوب ویدیوهای مربوط به بارداری و زایمان زیاد میدیدم. یه کانالی هست طرف توی برزیل کلینیک سون ...

دقیقا درست میگی ،حتی دکتر مامانم موقع بستن لوله هاش بهش گفته بود خیالت راحت نباشه این روش صد در صدی نیست و براش توضیح داده بود یه درصد احتمال بارداری داری

میدونه من هنوز صدرصد بهم نگفتهنمیتونم باورکنمی حالی دارمسزارینی دیگه

پسره مطمعن باش

نه گلم طبیعی

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
اسی جوابش قطعی شد همه مونو تگ کنی ها.من یادت میمونم.منم دوهفته دیگه سونو آنومالی دارم جنسیت جوجمو می ...

اره این اطرافیان بیشتر عذاب میدن آدمو.. 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر هیچ مشکلی نداره

من خودم عاشق فرزند دخترم

ولی وقتی یکی دوتا دختر داره

چه ایرادی داره دوست داشته باشه صاحب ی فرزند پسرم شه؟

شاید بعد سومی دیگه شرایط اینونداشته باشه که دوباره باردار شه

پس‌ منطقیه که ناراحت شه

سلام گلم اینجا یکی ای بهترین سونوهای شهرمونه در حدی ک ای تهران و اصفهان میان پیششبارداری های قبلیم ت ...

مطمن باش پسره 

چون اگه دختر بود خیلی واضح مشخص بود 

حتی گاهی که با شک میگن احتمالن دختر همونم پسره 

دختر خیلی واضح مشخصه 

مطمن باش پسره چون اگه دختر بود خیلی واضح مشخص بود حتی گاهی که با شک میگن احتمالن دختر همونم پسره دخت ...

خدا از دهنت بشنوه گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام گلم اینجا یکی ای بهترین سونوهای شهرمونه در حدی ک ای تهران و اصفهان میان پیششبارداری های قبلیم ت ...

وای چقدر عین منی تو 😂😂 منم دقیقا هر جا میرم که بهترین باشه دقیقا واسه من گند میزنه طرف حالا چه سونو باشه چه خیاط چه کیک خونگی آرایشگاه همهمممه چی 😀 پسره مطمئن باش ولی کاش میرفتی یه جا دیگه چون بالاخره شهرتون یه جای خوب دیگه ام داره حالا یه لول پایین ترم باشه باز بهتر از قبلیه 

من اون اولیو دیگه نرفتم حتی انومالی ام برام نوبت زدن ولی دیگه نرفتم انومالی رو اونجام

اسی الان نینی جنسیتش چی شد؟

گلم دکتر با کلی شک و تررررردید و بعد اینکه شنید گفتم ازمایشم پسر بوده گفت شاااااید پسر

بازهم جواب قطعی نداد بهم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای چقدر عین منی تو 😂😂 منم دقیقا هر جا میرم که بهترین باشه دقیقا واسه من گند میزنه طرف حالا چه سون ...

یکی دیگه هست میگن کارش خیلی خوب نیس دیگه میرم پیش اون  

1
5
10
15
20
25
30
35
40