2777
2789
عنوان

درد جدایی رو چطور کنار اومدید لطفاً همه بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 87 پست
منم دقیقا الان اول راه تو ام پسره برام هیچ تلاشی نمیکنه هیچیییی

چون تجربه دارم بهت میگم اگه واقعا فقط حرف میزنه و عمل نمیکنه تموم کن من بعد 6 سال تموم کردم سخت بود ولی بعد آشنایی با همسرم فهمیدم اینکه واقعا کسی واست تلاش کنه یعنی چی 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما قبلا جداشدین؟

دوست بودیم از 18 تا 25 با شخصی دیگه در ارتباط بودم که اصلا به مرحله خواستگاری هم نرسید خودم کات کردم بعدش با شخص دیگه اشنا شدم که الان یک ماه نشون کردیم 

چون تجربه دارم بهت میگم اگه واقعا فقط حرف میزنه و عمل نمیکنه تموم کن من بعد 6 سال تموم کردم سخت بود ...

میفهممت من نمیذارم انقد طول بکشه و زودتر خودمو ازش خلاص میکنم بره با دوستاش بره با دخترای خیابونی من عزت نفس خودمو حفظ میکنم و خطش میزنم 

2805
هعی خواهر 😔 من خون دل شدم ، تمام ارزوهام به باد رفت ، شما مراقب خودت باش از خدا می‌خوام بهترین زندگ ...

من خیلی حساسم انقد روحیات احساسی دارم ک نگوو سازگاریمم صفره باید درست رفتار کنه بچه بازی در نیاره

من خیلی حساسم انقد روحیات احساسی دارم ک نگوو سازگاریمم صفره باید درست رفتار کنه بچه بازی در نیاره

شاید هیچ دختری به اندازه من روحیه حساسی نداشته باشی 

واسه همین میگم نابود شدم ، بخدا تو ی روز سه کیلو کم کردم 

شاید هیچ دختری به اندازه من روحیه حساسی نداشته باشی واسه همین میگم نابود شدم ، بخدا تو ی روز سه کیلو ...

جدایی بعد ازدواج واقعا سخت تره در کنارش حرفای بقیه رو اعصابته ولی من هر موقع کسی بهم میگه دو نفر طلاق گرفتن واقعا خوشحال میشم خدا میدونه دو نفر چقد سختی کشیدن تا ب طلاق رسید 

میفهممت من نمیذارم انقد طول بکشه و زودتر خودمو ازش خلاص میکنم بره با دوستاش بره با دخترای خیابونی من ...

چون اینجور آدم قبول نمیکنن که کم کاری از طرف خودش من مامانم باهاش حرف زد گفت شما چند سال باهم ارتباط دارین تا حالا حرف و قدمی برای جدی شدن برنداشتی بهتر دیگه باهم در ارتباط نباشین خیلی راحت از من گذشت تازه طلبکارم بود که چرا مامانت با من اونجوری گفته