2777
2789
عنوان

درد جدایی رو چطور کنار اومدید لطفاً همه بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 87 پست
این آدم رو فقط باید مهر حلال جون آزاد کنی و بری

من حتی تا مغازش رفتم منو بذاره برم خونه ولی گفت باید از بابام معذرت بخوای منم دیگه برگشتم خونه اینقد جیغ زدم گریه کردم بعد بهش پیام دادم کسی ندونه اومدم پیشت بعد بلاکش کردم دیگه هم سمتش نرفتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من حتی تا مغازش رفتم منو بذاره برم خونه ولی گفت باید از بابام معذرت بخوای منم دیگه برگشتم خونه اینقد ...

حال به هم زن بره ب درک..منم اگ با این عقد کرده بودم صد در صد تا الان ی خودکشی داشتم حداقل

پیش خودمون جدا شدیم فقط مونده جواب منفی رو بهشون رسما بدیم

جواب منفی! 

شما زن و مرد هستید یا امدن خواستگاری 

ببخشید ولی متوجه نمیشم 

من دارم جدا میشم شوهر من ارزش نداشت ، لیاقتش همون خانواده گیژشن

من از 18 سالگی تا نزدیک 25 سالگی با شخصی بودم اولش که بچه بودم بعدش که بزرگتر شدم دیدم این آدم تلاش آنچنانی برای بدست آوردن من نمیکنه یکسال آخر کلا بحث داشتیم و...آخر خودم رابطه تموم کردم اونم خیلی راحت وقتی مامانم باهاش صحبت کرد از من گذشت بعدش اصلا نیومد یا تلاشی  برای درست شدن رابطه نکرد من دیگه کلا بیخیال شدم با اینکه تجربه اولم بود و چند سال بود بعدش با شخصی دیگه آشنا شدم که تازه یک ماه نشون کردیم خداروشکر میکنم که اون رابطه ام با آدم قبل کات کردم 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
ما نامزدیم عزیزم... مگه چیکار کرده میخای جدا بشی

نامزدی بیخیالش شو اگ از الان داره اینجوری می‌کنه ، چهار روزه دیگه بری سر زندگیت موندنت تو این شرایط به بدبختیه ، جدا شدنتم یه بدبختی ،،، جدا شدن بدبختیای خودشو داره 

البته امیدوارم بهترین زندگی برات رقم بخوره 

کتک 

فحش 

خانواده ش دخالت میکنن ، خودشم بدون اجازه شون آب هم نمیخوره 

سر کار نمیره 

خرجی نمی‌ده 

تا ساعت چهار صبح خدا شاهده همش پیش دوستاشه

و هزار مشکل دیگه 

2810