2777
2789

من سر دخترم ک حامله بودم حالت تهوع صبحگاهی داشتم و دلم چیزای ترش میخواست شیرینی اصلا نمیخوردم 

الان ک حامله دلم چیزای شیرین میخواد ولی ترشی هم میتونن بخورم ینی بدم نمیاد سرگیجه دارم و حالت تهوع هم ندارم

من حدس میزنم بچت دختره 

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

امیدوارم همونی باشه که میخوای منم دومی رو باردارم دلم میخواد جنسیت بدونم اولی برام فرقی نداشت چون اولی بود 

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
چطور

حدس میزنم ولی اگر دختر بود حتما بهم جایزه بده 

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
این روش کلم بنفش ک میگن میشه اعتماد کرد

به هیچ کدوم ازین روش ها اعتماد نکن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

چند هفته ایی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40