2777
2789
عنوان

از این به بعد هرکس بگه دوران بارداری شیرینه با مشت میگویم تو دهنش

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 30 پست

مادر من میگه وقتی باردار می‌شدم اصلاً متوجه نمی‌شدم که باردارم میگه شکم خیلی کوچیک نه کمردرد داشتم نه حالت تهوع داشتم نه یبوست داشتم نه ضعف داشتم تازه دلم می‌خواست همه چیزم بخورم مادرم سر منو ویار گردو و یافا داشته می‌گفت توی یه روز می‌تونستم ۳ کیلو یافا بخورم فکر کن نه ضعفی نه چیزی میگه توی بارداری من وقتی ۲۰ روز مونده بوده به زایمانش مادربزرگش فوت می‌کنه میگه نشستم توی حیاط یک عالم ظرف شستم توی چهلم تو ۲۰ روز بود دنیا اومده بودی و گرفته بودم بغلم میگه خیلیا باورشون نمی‌شد من تو بارداری نشسته بودم ظرف می‌شستم میگه انقدر شکمم کوچیک بود لباس گشادم پوشیده بودم هیچکس باورش نمی‌شده که مادرم باردار بوده ولی عوضش خواهرم واقعا به خدا می‌رسه تا زایمان می‌کنه هر لحظه تهوع هر لحظه سرگیجه هر لحظه ضعف کمردرد دست در پا درد ورم داغون میشه تا بچه دنیا بیاد همه یه مدل نیستند که

وای چجوری حالت تهوع رو تحمل میکنی خیلی سخته من یکبار دچار حالت تهوع شد خیلی سخت و طاقت فرسا بود اشکا ...

چون بخاطر تو دلیه تحملش راحتتره😍

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باردارهاهم باهم فرق دارن.. من دوتا حاملگیم فقط اوایلش تهوع ولڪہ بینے داشتم ولے خدارو شڪر راضے بودم

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
آره والا من که اولین و آخرین بارم بود که بارداری رو تجربه کردم،،حالا باز صد رحمت به بارداری،،بچه دار ...

الان بچه من ۸ ماهشه یک ماهه پدرم در آورده 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

منم باهات موافقم‌‌.تو خوبه باز فقط معدت بهم ریخته من کلکسیونی از تمام بیماری‌هایی که ممکن یه زن باردار تو دنیا میتونه داشته باشد و من دارم. من اسطوره ی بیماریهای کمیاب و رایج دوران بارداری هستم

اگر با مشت نمیزنی تو دهنم منم میگم دوران بارداری شیرینی داشتم چون هیچ علائمی نداشتم تازه اشتهامم زیاد شده بود. 

اما امان از بعد زایمان، این فسقلی مثل زلزله میمونه یه لشکر رو اسیر خودش کرده قربونش برم🥰

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜

بچه دارشدن کی گفته آسون و شیرینه؟عزیزم حاملگی زایمان و بچه داری بعدش سخت سنگین طاقت فرساست و کلی هم بالا پایین داره .مادر بدنش به شدت تغییر میکنه و کلا زندگیش هم عوض میشه .اصلا نباید با هیچ دوره ای تو زندگی مقایسه کنید.ولی بعد اون همه سختی وقتی بهشون نگاه میکنم لذت میبرم و میگم چه زود گذشت با اینکه فکر میکردم نمیگذره روزها هی کش میاد .ویار هم مدلهای مختلف داره دیگه ولی از من بهت نصیحت فقط به آرامشت فکر کن و کاملا ریلکس باش نزار فشار روحی بهت بیاد و هیچ مسئولیت اضافه ای به غیر از خودت و بچه تو شکمت قبول نکن.بخواب پاشو بهدخودت برس به خونه ات برس شوهرت والسلامممممم

حتی بعد زایمان سه ماه اول به خوابت خیلی اهمیت بده استراحت حرف اول....

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .
الان بچه من ۸ ماهشه یک ماهه پدرم در آورده

خدا حفظش کنه

آره والا خیلی سختهههه😣😣

من هنوز ۲ ماه نشده دوقلوهام به دنیا اومدن اما انگار کوه کندم.😭😭یکی رو می خوابونم اون یکی می بینم شروع کرد به گریه،،اون یکی رو می خوابونم این یکی بیدار میشه،،حالا باز خدا بیامرزه پدر و مادر مادرشوهرمو کمکم می کنه وگرنه من هاج و واج باید وایمیسادم نگاه می کردم.

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

خدا حفظش کنهآره والا خیلی سختهههه😣😣من هنوز ۲ ماه نشده دوقلوهام به دنیا اومدن اما انگار کوه کندم.😭 ...

عزیزم ممنونم خدا بچه های گل شما هم حفظ کنه 

این خیلی اروم و خوب بود جدیدا داره اذیت میکنه وابسته  شده بهم من نباشم اینقدر گریه میکنه دندون هم داره در میاره دیگه هیچی 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜