دیگه بریدم.نمیدونم چیکارکنم.هردکتری هم رفتم میگه سالمی مشکلی نداری غیراز پنیک.ولی خب من سردردم دائم هست یعنی حتی با قرص هم اصلا برای چندثانیه هم ول کن نیست.تو خوشحالی.ناراحتی.عصبانیت هرحالتی ک باشم اینم همراهمه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم شوهرم پنیک داره و همیشه سردرد...هرروزم کارش قرص خوردن بود تا اینکه خودم یه کلیپ دیدم و روش پیاده کردم از اون روز سر درداش خیلی خیلی کمتر شده... ببین چهارتا روغن باید از عطاری بگیری و هرشب قسمتهایی که میگم رو باهاشون چرب کن...مطمین باش خیلی زود نتیجه میگیری...بعد دوهفته خودت نتایجش رو خیلی خوب احساس میکنی...با روغن گل سرخ ملاجت رو...روغن بنفشه کنجد رو میچوکنی تو دماغت هر سوراخ یه دوتا قطره کافیه....با روغن بنفشه پایه زیتون پیشونی و شکمت رو در جهت عقربه های ساعت ماساژ بده....و با روغن سیاهدونه کف پاهاتو ماساژ بده....هر شب انجام بده باور کن معجزه میکنه...هر روزم تو خونه کندر دود کن خیلی موثره