2777
2789
عنوان

این دوتا شبیه هم شدن یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 21 پست
اینچیزا رو امتحان نکنید و برا کسی بد نخاید باور کنید همش برمیگرده ب زندگی خودتون

آخه اون خودش خیلی گند زده تو زندگی من.. 

بعد ینی پس تاثیر داره پس..

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازتو انگار تمساحه اون عکس انگار مارمولکه😂

اره 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🥲😂

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
اینو بنویسی تا 3 وعده دیگه تو خونتون یه عالمه مارمولک ظاهر میشه3 ساعت یا 3 روز یا 3 هفته دیگه

باور میکنی حالا دوتام مارمولک تو حموممون هستن🥲😂 

چرا سه وعده حالا😂

اره 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🥲😂

ول کن خواهر این کارا رو بجاش ذکر الله رو بگو هم ثواب بهت میرسه هم فایده داره برای دور شدن مشکلات و ارامش دلت🫠❤

من سپردم ب خودش،هر چه الله بخاهد.!)🫠400/6 اگه چیزی خواستی بگی بیا اینجا بگو🫠https://daigo.ir/secret/5484421498