2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آقای نومزد بشبن خوب بهحرفای خانوم گلت گوش کن فقط هم میگی حق باتوعه ،درسته،به ماچ هم به کلش میکنی دیگ ...

خیلی باحال نوشتین و شوخی شوخی مساله فیصله پیدا می کنه، ولی این یه جور صلحه نه گفتگو.

استارتر دوس داره گفتگو کنه با آقای نومزدش، نه سرپوش بذاره. 

👨‍🎓دانشجوی ترم دوم دوره کارشناسی دانشگاه نی نی سایت؛ ورودی بهمن ۱۴۰۲🔹️اینجا یه جامعه مدنیه و بر عکس تصورات همه فقط سایت بارداری و زنان نیس؛ خود سایت هم حضور آقایون رو به رسمیت شناخته؛ پس لطفا هی نگین آقایون اینجا مریضن، ضعیفن، آبجی خودمونن 😊؛ قبول دارم آدم های مریض هم وجود دارن.🔋محترم، مهربون ، اما اندکی لوس و شوخ طبع هستم ⚠️مطلقا به هیچکی درخواست دوستی نمیدم؛ اگه کسی نیاز داشت تجارب و اطلاعاتمون رو با هم به اشتراک بذاریم، خودش پیشقدم بشه🔸️.خیلی اتفاقی اومدم اینجا، خوشم اومد، ماندگار شدم. 🔹️خیلی خوشم میاد خانما تو هر کاری با هم مشورت می کنن، سعی می کنم منم این الگو رو در زندگیم پیاده کنم 🌱 طلاق، بابای آینده دخترکی به نام رُکسی 😇😘

2805

عزیزم یه واقعیت تلخ اینه که شما از دو تا خانواده متفاوت و فرهنگ متفاوت اومدین تو یه زندگی پس طبیعیه که اختلاف داشته باشید و بحث کنید تو پنج سال اول زندگی از این بحث ها میشه اغلب هم بی ارزش و گذرا هستند تا زمانی که شناخت کامل نسبت تمام سلایق و عقاید هم پیدا کنید ...پس رو بحثت پا فشاری زیاد نکن  اینو من بهش خیلی اعتقاد دارم و عمل هم میکنم بهش اینکه قبل از هر حرفی که میخوای بزنی هر رفتاری که میخوای بکن سه  دقیقه فکر کن رو حرفت به خودت اجازه بده تحلیل کنی ببین حرفی که میخوای بزنی رو اگر به خودت بزنن واکنشت چیه ؟ناراحت میشی؟پس تو هم  این حرفو  به شوهرت نزن 

حق با شوهرته بحث رو کش دادن چیز جالبی نیست وقتی فراموش شده دیگه ولش کن  ... بحث یک ساعت پیشم باید فراموش کنی چه برسه به چند روز پیش 

کافیه بیخیال باشی سخت نگیرید گذشت داشته باشی 

از روزهای خوب زندگیت لذت ببر نزار مسایل پیش پا افتاده زندگیت رو خراب کنه این روزهای خوب رو ازت بگیره 

ساده بگیر تا ساده بگذره

عزیزم یه واقعیت تلخ اینه که شما از دو تا خانواده متفاوت و فرهنگ متفاوت اومدین تو یه زندگی پس طبیعیه ...

اون بحث اصلا تموم نمیشه و حرفامو اصلا نمیشنوه 

برای همین کش میاد

ته اون بحث موافقتی نیست هیچوقت