2777
2789
عنوان

کی زبانش خوبه🥲

111 بازدید | 10 پست

بچه ها میشه یکی برام یه رایتینگ بنویسه با گرامر going to 🥲من واقعا نمیتونم الان

درباره یه توریست که میخواد بیاد و من ۱۲ساعت فرصت دارم تهرانو بهش نشون بدم

همه مجبور حکم تقدیریم کرد و ناکرد اختیاری نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

دوست خوبمون AI

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                    بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/                              https://harfeto.timefriend.net/16923882233101
چجوری؟ از کدوم سایت

چت جی پی تی 

جمینای

کوپایلت

البته! در اینجا یک رایتینگ جدید با استفاده از گرامر "going to" درباره یک توریست که می‌خواهید او را به غار موزه وزیری و آبشار امامه در لواسان ببرید:

---

**A Day in Tehran and Lavasan with a Tourist**

I am going to spend 12 hours showing a tourist around Tehran and Lavasan. The tourist is going to arrive in the morning, and I want to make sure they have an amazing experience.

First, I am going to meet them at their hotel in Tehran. After that, we are going to visit the Vaziri Cave Museum in Lavasan. I am going to show them the fascinating exhibits inside the cave and explain the history of the region. I think they will love the unique atmosphere of the cave!

Next, we are going to have lunch at a local restaurant in Lavasan, where I am going to recommend some delicious Persian dishes. After lunch, we are going to hike to the Imam Waterfall. I am going to take them on a beautiful trail, and we will enjoy the fresh air and stunning nature along the way.

When we reach the waterfall, I am going to take some pictures to capture the beautiful scenery. Finally, we are going to relax by the waterfall and enjoy the peaceful sound of the water.

I am really looking forward to this day and hope the tourist will have a wonderful time exploring Tehran and Lavasan!

بیا

چت جی پی تی جمینایکوپایلتالبته! در اینجا یک رایتینگ جدید با استفاده از گرامر "going to" درباره یک تو ...

اینکه لواسان هم توش هس

میشه فقط بنویسی تهران 

و با گرامر be going to

چت جی پی تی جمینایکوپایلتالبته! در اینجا یک رایتینگ جدید با استفاده از گرامر "going to" درباره یک تو ...

من تا ساعت ۱۲ وقت دارم اگه میشه یکم زودتر❤🥲