2777
2789
عنوان

بالاخره جنسیت نی نیم معلوم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 29 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس اول لطفا خودت رو دوست داشته باش9 ماه فرصت داری که روی عزت نفست کار کتیببین چقدر حالت خوبهاگه این ...

دقیقا خیلی نگرانم من اصلا نمیتونم مادر یه دختر باشم یعنی انقدر قوی نیستم 

مبارک باشهمن برای پسرم ی کم شوکه شدم چون فکر میکردم دختره و خودمم داداش نداشتم هیچ تصوری از دنیای پس ...

منم داداش نداشتم دلم میخواست دنیای پسرا تجربه کنم ولی قسمتم نبود 

2805
من پسر بچه دوست دارم الان تو شوکم😂

همه پسر بچه دوست دارن. از صد درصد ۷۰ درصد پسر میخان. 

دلم پیک نوروزی رو که شب ۱۳ بدر می‌نوشتیم رو خواست🥲دلم بعد از ظهر سرد پاییزی زیر لحاف موقع تماشای فوتبالیست ها و آنشرلی رو خواست 🥲دلم لوکیشن فیلم پدر سالار و قصه های مجید و خواست بشینیم تو ایوان مشغول چای خوردن باشم رو خواست🥲دلم کوچه بچگی مو خواست کنار دوستام وسط بازی لی لی و کش بازی و گرگم به هوا رو خواست🥲دلم مهمونی خونه مادربزرگ تو حیاط و غذاهای ساده و رنگین و صفا و صمیمیت و خواست🥲دلم نقل و نخود کشمش و صد ریالی مادر بزرگ و خواست دلم پول زیر جوراب مامانم و خواست 🥲دلم ذوق و شوق بچگی واس لباسای عیدمو خواست کنار خواهرم 🥲دلم موی سیاه و چهره شاد و سرحال مامان و بابامو خواست 😙🥲     ( شماهم دلتون خواست 🥺🥺🥺🥺🥺🥺)   ای خدایا تا ابد ما دلمون بچگی صاف و ساده مون رو میخاد کاش یه دکمه بود چاره اش 🥲🥺

خدا یه فرشته بهت داده😍😍😍😍

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://daigo.ir/secret/8653075391 در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

ناشکری نکن 

تو صد هیچ از کسایی که باردار نمیشن جلوتری، یه سر کلینیک های ناباروری برو ببین چخبره

فقط 51 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گفته بودم از رگ گردن به هم نزدیک‌تر میشیم🩷🫂

مبارک باشه عزیزم💙دختر برکته😍

خودمم ده هفته ام هنوز جنسیتشو نمیدونم ولی هر چی باشه از دل وجون خوشحال میشم ودوستش دارم🤩

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤
مبارک باشه عزیزم💙دختر برکته😍خودمم ده هفته ام هنوز جنسیتشو نمیدونم ولی هر چی باشه از دل وجون خوشحال ...

منم ۱۲ هفتمه ان‌شاالله چهارشنبه میرم ان‌تی خداکنه جنسیتشم بگه خیلی ذوق دارم🫠

لطفا برای سلامتی تو راهیم یه صلوات بفرستین💫
برای انومالی 19 هفته

برای بعدی رژیم پسر دار شدن بگیر

دیگه جنست جور میشه

ولی دختر بهتره😍

وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان.

حسم میگ پسره

دلم پیک نوروزی رو که شب ۱۳ بدر می‌نوشتیم رو خواست🥲دلم بعد از ظهر سرد پاییزی زیر لحاف موقع تماشای فوتبالیست ها و آنشرلی رو خواست 🥲دلم لوکیشن فیلم پدر سالار و قصه های مجید و خواست بشینیم تو ایوان مشغول چای خوردن باشم رو خواست🥲دلم کوچه بچگی مو خواست کنار دوستام وسط بازی لی لی و کش بازی و گرگم به هوا رو خواست🥲دلم مهمونی خونه مادربزرگ تو حیاط و غذاهای ساده و رنگین و صفا و صمیمیت و خواست🥲دلم نقل و نخود کشمش و صد ریالی مادر بزرگ و خواست دلم پول زیر جوراب مامانم و خواست 🥲دلم ذوق و شوق بچگی واس لباسای عیدمو خواست کنار خواهرم 🥲دلم موی سیاه و چهره شاد و سرحال مامان و بابامو خواست 😙🥲     ( شماهم دلتون خواست 🥺🥺🥺🥺🥺🥺)   ای خدایا تا ابد ما دلمون بچگی صاف و ساده مون رو میخاد کاش یه دکمه بود چاره اش 🥲🥺

مبارک باشه عزیزم😍شما دوهفته از من جلوتری

منم خیلی ذوق دارم هی روزا را میبینم که ببینم چند هفته میشم ولی نه برای جنسیتش راستش بیشتر میخوام بفهمم سالم باشه 🥺❤

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤
مبارک باشه عزیزم😍شما دوهفته از من جلوتریمنم خیلی ذوق دارم هی روزا را میبینم که ببینم چند هفته میشم ...

ممنوم عزیزم

اصلا نگران نباش ان‌شاالله ک سالم و سلامته

من واسه سالم بودنش استرس دارم واسه جنسیتش ذوق

دقیقا منم مدام دارم روزشماری میکنم

کاش یه تاپیک بود کسایی ک تقریبا هفته هامون شبیه همه دور هم جمع میشدیم

لطفا برای سلامتی تو راهیم یه صلوات بفرستین💫
2810