سلام من یه پسری هست اشنامونم هست پدرش شهیده و مادرش یه سالی هست که فوت شده از وقتی ک مادرش از دنیا رفت ماهمش رفت و امد و اینا داشتیم البته قبلشم بودا منم چون ازم کوچیکتر بود بهش محبت میکردم بعد چند وقت اومد بهم ابراز علاقه کرد ک خیلی منو میخاد من اولش گفتم نمیشه و اینا و الانم خیلی منو دوست داره منم دوسش دارم ولی اینکه خب الان 19سالشه و من 23سالمه منم موندم ک چیکار کنم همش شک میکنم ک شاید خیلی بد باشه تو چشم بقیه این رابطه و اینا توروخدا یه راهنمایی کنید
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اگه پسرخوب و باشخصیتیه،و میدونید که صرفا انتخابشون صرفاًازروی هیجان نیس میتونید،بدون شتاب زدگی بهم دیگه یه زمان معقولی بدیدتا به اطمینان برسیدجهت قطعی شدن انتخابتون.اگه نتیجه مطلوبی گرفتیدبه نظرم ایراد خاصی نداره
یعنی شما ۲۳ سالته هنوز نمیدونی پسرا عاشق هررر موجودی که بهشون یه ذره توجه و دلسوزی نشون بده میشن؟ او ...
اولش بنظر منم همینجوری بود ولی الان واقعن جدیه تصمیمش در حدی ک فقط میگ برم سرکار تا سال بعد اوکی میشه بعدم یخورده ریزست همچین هیکل و قدی هم نداره خدا خودش بخیر کنه