2777
2789
عنوان

خانما موندم چکار کنم با این آقا پسر

172 بازدید | 15 پست

اول از همه بگم من ۱۷ سالمه ایشون ۲۵ 

بعد ایشون منو دیدن پسندیدن خواستگاری کردن از والدین

بعد این آقا در کنار پدرش نمایشگاه ماشین داره که بیشتر زیر دست اینع یعنی باباعه اصن دخالتی نداره

خونه و ماشین و همچیم داره

هیملشم خوبه ورزشکاریه قیافشم خوبه 

من موندم قبول کنم یا نه آخه دوست ندارم تو این سن ازدواج کنم اما موقعیتشون عالیه

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سنت خیییییییییییییییلیییییییییییییییییییییییییییی کمه

حتی گفته مثلا میتونم تا دوازدهمم صبر کنه کنکورمو بدم  الان یازدهمم واقعا موندمممم

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
2805
حتی گفته مثلا میتونم تا دوازدهمم صبر کنه کنکورمو بدم الان یازدهمم واقعا موندمممم

ازدواج زیر ۲۷سال حماقته

تو ده سال  جا داری درستو تموم کنی دانشگاه بری شغل خودتو داشته باشی 

بخدا تو ازدواج هیییییچییییی نیس 

ازدواج زیر ۲۷سال حماقته تو ده سال جا داری درستو تموم کنی دانشگاه بری شغل خودتو داشته باشی بخدا تو ...

خودمم دلم راضی نیست ولی میترسم دیگه همچین مدقعیتی پیش نیاد

الان همه میگن سنت کمه رد کن ولی شما بشین خوب فکر کن بعد تصمیم بگیر .. 

موقعیت خوب رو به سادگی از دست بدی بعدا شاید پیش نیاد 

خوب فکر کن ببین با وجود سن کنم میتونی از مسئولیت ازدواج بربیای ؟؟ و در کنارش حتما تحصیلت رو هم ادامه بدی و با وجود تاهل موفق باشی تو زندگیت؟ 

خوب فکر کن و مشورت بگیر اگه دیدی میتونی قبول کن 

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
الان همه میگن سنت کمه رد کن ولی شما بشین خوب فکر کن بعد تصمیم بگیر .. موقعیت خوب رو به سادگی از دست ...

واقعا نمیتونم من اصن هیچی از زندگی متاهلی جز همونایی که همه میدونن نمیدونم والا سردرگم سردرگممم

برو ببین اصلا آدم درستی هست؟

از اون مطمئنم خانواده بدی نیستن پسره هم پسره خوبیه

ازدواج زیر ۲۷سال حماقته تو ده سال جا داری درستو تموم کنی دانشگاه بری شغل خودتو داشته باشی بخدا تو ...

عزیزم چه تضمینی میدی بعد ۲۷ سالگی هم موقعیت خوب براشون بیاد ؟ و اینکه سن ایشون اون قدر هم کم نیست که هیچی متوجه نباشن! با همسر خوب هم میشه ادامه تحصیل داد

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
واقعا نمیتونم من اصن هیچی از زندگی متاهلی جز همونایی که همه میدونن نمیدونم والا سردرگم سردرگممم

با مشاور صحبت کن یه هفته زمان بگیر فکر کن حتی میتونی بگی بعد کنکور بیان 

بستگی به فرهنگ خانواده و رسم و رسون شهرتون داره

من خودم سن کم ازدواج کردم ولی ۱۸ سال پیش ، ضمنا درسم رو تموم کردم دانشگاه رفتم سرکار رفتم و هیچ تغییری منفی یا محدودیتی برام نداشت و اون زمان هم مرسوم بود 

ولی الان واقعا نمیتونم دخترای شاد و بی کله و پر از انرژی نسل جدید رو توی این زمونه متاهل ببینم ، چون دنیاسن خیلی فانتزی و قشنگه

، ضمنا غیر از پول و ظاهر حرفی از چیزی نزدی ، یعنی موقعیت خوب فقط همین هاست؟؟

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
2810