2777
2789
عنوان

بی حسی خوبه یا بی هوشی

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 63 پست

فقط بی حسی

هردوتا بچه هامو با بی حسی زایمان کردم عالی عالی بود

اصلا هم درد ندارم قسمتی که سوزن رو زدن

منم یادمه نزدیکه زایمانم مونده بودم بین بی حسی و بیهوشی لحظه اخز بی حسی انتخاب کردم خیلی حس خوبیه بچه رو که بیرون میارن میارن پیشت رو صورتت میذارن😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
من وقتی کرونا اومد تمااااااام کروناهارو گرفتم اخریشم حامله بودم

دقیقاا 😂همون شب که بستری بودم کنار تختم یه پیرزن بودش وداشت بامن حرف میزد تاساعت3 صبح بعدش... 💔🥲💔چون همش میگفت تو اون مرده رو دیدی یانه یا میگفت چراا من میبینمش؟ یا همش از این سوالا میکرد🥲💔وگفتم  من مرگم نزدیکه باید خداحافظی،کنم   نه تو تااین حد ترسیدممم موقع عمل هم رنگم گیج شده بود تااین حدد،💔🥲

کلان خاطرعملم خیلی بد بود وبعدش که پدربرزگم مرد💔🥲

کلان دوران سختی گذورندم و. 

بی حسی از نظر پزشکی بهتره چون مواد  بیهوشی به جنین هم میرسه

بی حسی فقط وارد عصب نخاع مادر میشه 

من بی حسی بودم اولیش رو چون دکتر بهتر دونست دومیم هشت روز دیگ زایمانمه اونم بی حسی 

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیهوشی بهتره دور و برمن اکثر قریب به اتفاق بعد بی حسی کمر درد شدن، و ادامه دار شده، نمی دونم چه اصراری بر بی حسی هس بچه اولم رو تو بیمارستان خصوصی زایمان کردم با مسمومیت حاملگی بیهوش کردن که اتفاقا ریسک بالا بود، ولی دومی رو رو توی نیمه خصوصی با همون دکتر با شرایط بدنی بهتر کادر بیمارستان اصرار به حسی داشتن، که من با التماس، قسم خوردم اگر بخوان بی حس کن سکته می کنم واینقدر کش پیدا کرد که مجبور یه بیهوشی شدن و اینقدر کم مواد بیهوشی زده بودن که تو اتاق عمل بعد بخیه به هوش اومدم کار به ریکاوری نکشید   برحسب  اتفاق اگر هم بی حس شدی حواست باشه حتما حتما حتما هرنوع تهوع یا سرگیجه بعد عمل رو جدی بگیری انشالله. 

بی حسی از نظر پزشکی بهتره چون مواد بیهوشی به جنین هم میرسهبی حسی فقط وارد عصب نخاع مادر میشه من بی ...

اخه خیلی سریع بچه رو میارن بیرون تقریبا پنج دقیقه طول میکشه فکر نکنم اینجور باشه😅

کمر درد و سر درد نداشتید بعدش؟

ان‌شاءالله صحیح و سلامت بغل بگیری نینیتو😍😍

خدایا به سلامت پسرمو بغل بگیرم🥹❤

بیهوشی بهتره دور و برمن اکثر قریب به اتفاق بعد بی حسی کمر درد شدن، و ادامه دار شده، نمی دونم چه اصرا ...

خیلیا میگن کمر درد و سر درد شدن بعد بی حسی و تمام ترسم همینه نه ان‌شاءالله دکترم قبول کنه میذم بی هوشی تا عوارض بعد بی حسی رو تجربه نکنم 🫠

خدایا به سلامت پسرمو بغل بگیرم🥹❤

اخه خیلی سریع بچه رو میارن بیرون تقریبا پنج دقیقه طول میکشه فکر نکنم اینجور باشه😅کمر درد و سر درد ن ...

نمیگم روش اشتباهیه که 

فقط دلیل ارجح بودن بی حسی به بیهوشیو گفتم دلیلش اینه

بهر دلیلی ممکنه زایمان طول بکشه بهرحال یک در میلیون هرچند نمیدونم اصلا زمان تاثیر داره یا ن چون ما در عرض چند ثانیه بیهوش میشیم شاید به جنینم در حد چند ثانیه برسه

بهرحال من منبعی ندارم براش فقط دلیلشو گفتم چون دکترم گفته بود عزیزم

سردرد یادم نمیاد کمردرد تا یکسال اون نقطه امپول زده شده داشتم بعدش شکر خدا خوب شد

خیلی عجیب غریب نبود قابل تحمل بود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه خیلی سریع بچه رو میارن بیرون تقریبا پنج دقیقه طول میکشه فکر نکنم اینجور باشه😅کمر درد و سر درد ن ...

مرسی عزیزم انشالله شمام همینطور

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810