2777
2789
عنوان

بی حسی خوبه یا بی هوشی

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 63 پست
بی هوش نکردن؟

نه اصلان قضیه من فرق داره اولاش پرستار بخش اونجا فکر کرد من امیکرون دارم وخلاصه منو فرستاد پیش کرونایی ها و وبستریم کرد صبحش دکترم در بدر من بود ومنو توی بخش کرونایی ها پیدا کرد و پرستای اون بخش دعوا کرد چرا منو نفرستادن بخش اونایی که قرار عمل کنن خلاصه منم سرما خوردم وبیهوشم نکرد وموقع عمل داشتم میدیدم چکارمیکردن چون پرده نازک بودش😂😂😂❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عمر که دست خداس عزیز هیچ شاید سر زایمان رفتم🫠فقط نمیخوام بعدش عوارض زیادی به دوش بکشم خواهرم ده سال ...

ببین بی حسی خیلی بده تا دو سه ساعت پاهای آدم فلج میشه یه تکون ساده هم نمیتونی بدی حساب کن شکمت هم پاره است و پاهاتم فلج خیلی حس بدیه بی حسی هم که میره بازم تا چند ساعت کنترل پاهاتو نداری

اما بیهوشی مثل یه خواب شیرینه بیدار میشی حداقل دست و پات در اختیار خودته بچتم نگران نباش اینقدر وقت داری که بغلش کنی بفکر خودت باش 

ممنون عزیزم. تجربه دومم هست. اولی بیهوشی بود خیییلی راحت بودم

عه فردا میخوام برم پیش دکتر این دکتره جدیده و دارم دکتر خودمو عوض میکنم امیدوارم قبولم کنه چون تایم کمی مونده به زایمانم🫠

خدایا به سلامت پسرمو بغل بگیرم🥹❤

بیهوشی خیلی باحاله ولی بعدش یکم افسردگی میاره نمیدونم دلیلش چیه هرکی میدونه مارودرجریان بزاره

بعدش یعنی چه مدت بعد؟ من بی هوش شدم اما افسردگی رو یادم‌ نیست😅😅

ببین بی حسی خیلی بده تا دو سه ساعت پاهای آدم فلج میشه یه تکون ساده هم نمیتونی بدی حساب کن شکمت هم پا ...

پس همون میرم بی هوشی چون واقعا آدم بشدت استرسی ای هم هستم میترسم هوشیار باشم مراحل عملی ببینم و از ترس و استرس بلایی سرم بیاد🫠

2810