2777
2789
عنوان

لاغری سریع بیست کیلو زیر یک ماه

147 بازدید | 12 پست

دوستان مراسم مهمی دعوت هستم و دنبال یه رژیم لاغری ۲۰کیلو حداقل کاهش وزن در یه ماه هستم و سخت ترین رژیم را بهم بدین ولی لطفا با تجربه شخصی بگین که‌جواب داده باسه حتی اگر قرص یا دارو یا دمنپشی مصرف کردن باهاش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسلیو

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

یک ماه نهایت بتونی چهار کیلو کم کنی

از برنامه بازار ورزش دانلود کن و توی خونه ورزش کن

صبح ها ناشتا یک لیوان آب جوشیده ولرم بخور

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
ناهارت نصف هرروز باشه از عصر به بع تا ۶ صبح فردد هیچی نخور و یک ساعت پیاده روی بعد صبخانه و یک ساعت ...

اخه ریزش مو و ضعیف شدن چشم هم در نظر بگیر

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸

سلامتیت به خطر میفته گلم عوارضش باهات میمونه ماهی ۵ الی ۱۰ کیلو دیگه زیاد زیادش 

صبحانه یه دونه تخم مرغ ابپز 

ناهار مرغ ابپز بدون نون 

شام گوشت یا مرغ ابپز بدون نون

بین غذا ها یه وعده ۲ تایی خرما 

و یک عدد میوه متوسط میتونی بخوری یعنی دوتا میان وعده 

شیرینی شکر فست فود تنقلات و هرچیزی که نگفتمو حذف کن 

سبزیجات مثل کاهو هویج خیار میتونی به هر اندازه میخای استفاده کنی 

همراه با خرمات میتونی یه کاسه کوچیک ماست کم چرب یا یه لیوان متوسط شیر کم چرب استفاده کنی 

اینجوری ویتامین پروتین کلسیم بدنت تامین هست و وزن هم کم میکنی

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاتر‌می‌نویسم-!پس‌اگرمخالف‌بودی‌وحرصت‌گرفت؛ سعی‌نکن‌جواب‌بدی‌یا‌توهین‌کنی‌ چون‌جوابتو‌نمیدم‌. درضمن‌لطفا‌ حرصت‌روسرکاربریم ‌باتگ‌کردن‌الکی‌نی‌نی‌یار‌خالی‌نکن-_-‌‌باتچکر