2777
2789

من زایمان طبیعی رو تو بیمارستان خصوصی انجام دادم به روش تزریقی راضی بودم؛ اشکالی نداره بالاخره ۳۰ تومن میگی چیزی نیست ولی به سختی به دست میاد. ناراحت نباش به فکر راضی کردنش باش

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
من طبیعی هیچ جوره نمیتونم بدنم شدید ضعیفه افت فشار شدید دارم حمله عصبی دارم یعنی تو موقعیتای دردناک ...

بیخیال بابا 

میدونم دلت شکسته ولی بگو بچته وظیفته

بچه من تنها نیست که هم دردهارو بکشم و هم از تو‌حرف بشنوم 

هرچی دیگه بگی نشنیده میگیرم و برام مهم نیس 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا من که مجردم ولی واسه همین چیزاست میگن از روز اول خرج کنید و به خودتون در حد کمال برسید تا شوهرا ...

من اول اینجوری بودما بابامم خداروشکر پولداره حتی الانم بهم میرسه خیلی هم روم حساسه منم شدید لوس بودم بعد ازدواجم هی همه گفتن خیلی خرج میکنی شوهرت گناه داره انقدر در گوشم گفتن که اینجوری شدم نا خواسته از خودم میگذرم کیخوام یه چیز یخرم با کلی استرس اول تو دلم سناریو میپیچم که چجوری بگم خوشش بیاد برام بخره😢😭

2805

باید بفکر می بود از قبل اصلا خودت رو ناراحت نکن وظیفشه بده

۳۰‌تومن دیگه پولی نیست تو این دوره زمونه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

نه ولی دولتی سزارین نمیکنن

اصلا چرا بری دولتی هزار جور بلا سر آدم میارن

مطمئن باش داره

باید از اول بارداری بفکر می بود

غصه نخوری ها واسه نی نی بده😍تازه فسقلی بیاد کلی خرج داره باید عادت کنه به این خرجا😍😍

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

خودت باعث این اخلاقش شدی...زنی ک خرج داره ارج داره...ازاین ببعد یاد بگیر ب خودت اهمیت بدی ب خودت برس ...

واقعا نگران این موضوعم خیلی اخلاقش خوبه ها ولی بحث پول میاد وسط یکی دیگه میشه

اصلا چرا بری دولتی هزار جور بلا سر آدم میارنمطمئن باش دارهباید از اول بارداری بفکر می بودغصه نخوری ه ...

حالم واقعا بده 

همش میگم من چیم از بقیه کمترع فامیلامونم ازدواج کردن خرجایی که اونا میکنن چند برابر هزینه زایمان منه 

هر روز عمل دماغو کاشت ابرو و سفر های جزیره ای ببین بخدا حسود نیستم از حسادت متنفرم اتفاقا من خوشحال میشم میبینم خوشبختن 

ولی بخدا همه میگن از همه سرترم جایی نیست برم ازم تعریف نکنن 

ولی کاش شانس ادم خوشگل باشه 

حالم واقعا بده همش میگم من چیم از بقیه کمترع فامیلامونم ازدواج کردن خرجایی که اونا میکنن چند برابر ه ...

اتفاقا هروقت یکی میگه سفید نیستمو فلان میگم بختت سفید باشه

شانس چیزیه ک موقع تقسیمش ما خواب بودیم

غصه نخور من یادمه از همون ماه اول‌ ۲برابر هزینه رو به شوهرم گفتم و دیگه حرفی نزدم تا موقع زایمان من ۴۰۱ تقریبا ۱۸‌تومن شد‌

الانم تو حرفت رو‌زدی دیگه باهاش بحث نکن فقط بگو حواست به هزینه ها باشه 

اگه گفت برو طبیعی و فلان 

بگو من‌ نمیتونم و دکترمم گفته خوب نیست واسم و پول نداشتی بچه واسه چیت بود

خداشاهده ی دختر دو ساله  دارم بگم خرجش چقده میگی دروغه

تازه اول راهه

از بس‌بعضی زنا هی میرن تو بیمارستانای دولتی طبیعی زایمان میکنن خرج رو دست شوهر نزارن مردا پررو شدن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اتفاقا هروقت یکی میگه سفید نیستمو فلان میگم بختت سفید باشهشانس چیزیه ک موقع تقسیمش ما خواب بودیمغصه ...

کاش منم همونکارو میکردم پیگه باهاش کاذی ندارم خواستما نگم ولی گفتم بزار تهشو بگم شوهرمه یوقت معطل نمونه 

بخدا ابجیاش هزینه زایمان طبیعیشون تو سعادت اباد و ولنجک از هزینه سزارین من بیشتره