2777
2789
پدر منم همینهمتاسفانه خسیسنبا این شوهر بچه دار نشو بچه هات بدبخت میشن

عزیزم ی کارمند مگه چقدر حقوقشه 

من نمیشم  ۳۰حقوق دوماه ولی حقوق یک ماهشه 

حق دارن تو این اوضاع بقیه اش هوا بخورن ؟البته اسی کار خوبی میکنه 

والا من که مجردم ولی واسه همین چیزاست میگن از روز اول خرج کنید و به خودتون در حد کمال برسید تا شوهراتون عادت کنند 

نمونه اش مادر خدابیامرزم که از گلوی خودش واسه بابام و من میزد هیچ کس هم قدرش رو ندونست و حتی بیشتر خرج دوا دکتر و بیمارستان و عملش هم خاله ها و داییم دادن چون بابام فکر میکرد وظیفه نداره خرج کنه 

من تصمیم به تجرد دارم اما اگر روزی بر فرض محال ازدواج کنم از روز اول از هیچ خرج و هزینه ای برای خودم نمیزنم

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حقوقش 20 تومنه مستجر نیستیم از اول سال تا الان جز هزینه دکتر و دوا با خرت و پرتای خونه چیزی نداشتیم ...

خب اگه مستاجر نیستی و لباس نمیخری پس داره که بده سی تومن دیگه

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است

عشقمه ثلی باهام بد تا میکنه بخدا هر کی میبینه هم اخلاقمو تعریف میکنه هم قیافمو نمیدونم چرا این اثنجو ...

اگه بری دولتی اشکال داره ؟؟؟ببخشید فقط سوال می پرسم 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
فقط اون ۵تومن جریمه رو نفهمیدم چه جریمه ای؟؟

نمیدونم به عنوان دستمزده چیه منم زنگ زدم گفتن دکتر 5 تومن جریمه میگیره نمیدونم جالا همینجوری میگیره یا میگیره تو نامه سزارین مینویسه سزارین اجباری که شامل بیمه شه

عزیزم حقوقش چقدره ؟کار خوبی میکنی ها حتما هم این کاررو انجام بده مگه چندبار میخوای زایمان کنی ولی گن ...

منم بدبختم خیلی دلسوزم فوری دلم میسوزه ولی تا کی گرا اون دلش برای من نمیسوزه

اسی شانسیه ...شما تاپیک بزن بگو طبیعی خوبه یا سزارینمیبینی که نظرات متفاوتع ..یکی میگه با سزارین اذی ...

یعنی اگه طبیعی زایمان کنع ارزونتر میشه؟؟؟

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
حقوقش 20 تومنه مستجر نیستیم از اول سال تا الان جز هزینه دکتر و دوا با خرت و پرتای خونه چیزی نداشتیم ...

خودت باعث این اخلاقش شدی...زنی ک خرج داره ارج داره...ازاین ببعد یاد بگیر ب خودت اهمیت بدی ب خودت برسی ۴روز دیگه بچت چیزی خواست ک جنگ جهانی میشه خونتون.

۱۴۰۲/۲/۲۱ تاریخی که مادرم آسمانی شد🖤...
نظر منو میخای بدونی طبیعی خیلی بهتره اشتباه نکن سزارین اصلا خوب نیس،تااخر عمرت شکم داری و کاریش نمیش ...

من طبیعی هیچ جوره نمیتونم بدنم شدید ضعیفه افت فشار شدید دارم حمله عصبی دارم یعنی تو موقعیتای دردناک قرار میگیرم از حال میرم صد در صد نمیتونم بند نافم دور بچم پیچیده درسته یدوره دکترا میگن میشه ولی خیلیا میگن با طبیعی ضربان قلب بگه افت میکرده اخر سزارین کردن یعنی هم درد طبیعی کشیدن هم سزارین 

2810