2777
2789

سلام دوستان من باردارم تقریبا 24 روز به زایمانم مونده 

اصلا تو خودم نمیبینم که بتونم طبیعی بدنیا بیارم 

کلی هم دلیل دارم براش 

از اول انتخابم سزارین بود 

بیمازستانمم انتخاب کردم خصوصیه ولی بالاشهر نیست هزینم به علاوه 5 تومن جریمه که قراره به دکتری که جراحیم میخواد بکنه بدم تقریبا 30 تومن میشه 

به شوهرم میگم فکرم درگیره هزینمون اینقدر میشه برگشته میگه یعنی چی مگه 20 تومن نیس میگم نه من کی گفتم 20 تومن بعدشم 30 تومن چیه الان تو این زمونه جای بیخود خرج نمیکنم که 

کلا از اول سال خوبه خرج درست و حسابی نداشتم بخدا ما خرج نداریم شوهرمم کارش کارمندیه حقوش همیشع میاد ولی کافیه حرف از پول بشه دیگه کلا رفتارش 180 درجه تغییر میکنه عصابش خورد میشه 

میگم بهش جای اینکه بگی فدای سرت تو فکرشو نکنه 

برگشتع دکترا و بیمارستانارو فحش میده 

کلی دلم گرفت یعنی این حرفا جای اینکه بگه تو نگران این چیزا نباش فدای سرت 30 تومن که پولی نیس 

یعنی من ارزش 30 تومن ندارم😢💔بخدا انقدر دوسش دارم انقدر از اول ازدواجمون مراعاتشو کردم این خیلی بییال شده 

نمیدونم بهش چی بگم دارم از غصه میمیرم 

شاید الان بگید حالا حرفی نزده که ولی یه چیزایی حسیه من با همون دو سه کلمش وایب بد گرفتم💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

دقیقا مردا اسم پول بیاد زورشون میاد

بیمارستان دولتی قبول نمیکنن

نیمه خصوصی من رفتم چندسال پیش محب یاس راضی بودم

التماس دعا برای برای یه جوون😭 خدا روقسم به آبروی پاک حضرت زهرا قسم هر کس دعا کرد خودش حاجت روا بشه❤️🙏

عزیزم حقوقش چقدره ؟

کار خوبی میکنی ها حتما هم این کاررو انجام بده مگه چندبار میخوای زایمان کنی ولی گناه دارن مردا خیلی  همچی فشار میاره  فقط دلداریش بده و امیدوارش کن 

حقوقش چقدره تا حالا خرید رفتی 🤔مستاجرین یا نه

حقوقش 20 تومنه مستجر نیستیم 

از اول سال تا الان جز هزینه دکتر و دوا با خرت و پرتای خونه چیزی نداشتیم از اول سال تا الان یدونه لباس نخریدم 

2810