2777
2789

پوستم خوبه ولی بی نقص نیست

ژنتیکی ام خوبه پوستامون ،ولی میخوام بی نقص باشه چه کار هایی رو باید رعایت کنم و چه چیزایی بایر بزنم میخوام دقیقا عین کرم پودر باشه صورتم

ممنون میشم راهنمایی کنید

I'm just girl 🎀

اگ گفتن لایکم کن 

درست زمانی عاقل میشی که برات مهم نیس کی دوست‌داره کی دوست نداره،مهم نیس کی تنهات گزاشته کی همیشه و تو هر شرایطی کنارت بوده، مهم نیست کی در نبودت اذیت میشه کی خوشحال میشه،میفهمی که آدما رنگ عوض میکنن و اونی تو ظاهرن نیستن و اونجاست که دیگه هیچی برات مهم نیست و فقط خودتی که مهمی:)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر نمیکنم اینجوری بخوای بشه عین کرم پودر 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

برای شفافیت صورت میوه های مثل انار رو زیاد مصرف کنید . 

لبنیات استفاده نکنید 

سبزیجات و آب بخورید به طور فراوان 

ضد آفتاب حتی شب ها استفاده کنید

ماسک خونگی استفاده نکنید 

با آرایش هرگز نخوابید

https://daigo.ir/secret/7706750521

نقص پوستتون رو بگید

ببین گاها جوش میزنه

گاها ام قرمز میشه صورتم جوش های ریز کوچولو قرمز دیده میشن

یه مشکلی ام دارم همیشه گونه هام سرخه میخوام یکدست بشه رنگ پوستم چیکار باید بکنم؟میگن قرمزی صورت بخاطر کبد چربه

I'm just girl 🎀
مشکلش چیه که میگی بی نقص نیست ؟ جوش یا لک داری من پوستم از وقتی درست شد که رفتم فشیال و روتین پوستیم ...

نه لکه ندارم

جوش های خیلی ریز که وقتی قرمز میشه پوستم دیده میشن

I'm just girl 🎀
ببین گاها جوش میزنهگاها ام قرمز میشه صورتم جوش های ریز کوچولو قرمز دیده میشنیه مشکلی ام دارم همیشه گ ...

راجب قرمزی اطلاعی ندارم ولی باید ببینی جوشات برای چیه 

برای من که از چربی پوستم بود 

و ممکنه این قرمزی برای حساسیت به چیز خاصی هم باشه