2777
2789

تا حالا دیدی مادر بچه شو فریب بده؟

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
نه آیه قرآن داریم خدا بخواهد از همه بهتر میتواند فریب دهد

اگر بخواهد 😁بنظرت خدای به این مهربونی کسیو فریب میده 

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است

[QUOTE=360681920]اگر بخواهد 😁بنظرت خدای به این مهربونی کسیو فریب میده [/منظور از فریب خدا وند فریب بندگان مومن وبا خدا نیست که مثل میگم طرف رفته بود یه دختره ساده روستایی  رو بدون هیچ هزینه ای عروس خودش کرده بود هر چی خواست از خانواده ی دختر گرفت بعد نوبت به خودش رسید گفت ما هیچی رسم نداریم عوضش خودش دختر شوهر داد با مهریه بالا پسره بهترین جهاز وتالار گرفت اولا ادعا بچه مثبت ها رو در میآورد یهو پرده از صورت داماد افتاد داماد خانواده ی زنشو به خاک سیاه نشوند

[QUOTE=360681920]اگر بخواهد 😁بنظرت خدای به این مهربونی کسیو فریب میده [/منظور از فریب خدا وند فریب ...

اره این مدلی زیاد دیدم

بچه‌ها بزرگترین ترس همینه خط قرمز خداوند بندگان وقلب بندگانش هست اللخصوص بنده آیی که پناهی جز خدا نداره وزبانی برای دفاع از خودش ندارن اون موقع من زشت را زیبا جلوه میدم ودر مسیر راه شما قرار میدم وقتی شما در اوج خوشبختی وشادی هستید یهو پرده از صورت این شانستان می‌افته تا ببیند چه کسی بهتر فریب میده وسیاست میکنه

اره این مدلی زیاد دیدم

باورتون میشه مادرشوهر خواهر شوهرم غذا میخوردن مادر شوهره به دختراش می‌گفت شما برید بازار صدا میکنم عروس بیاد ظرف ها رو بشوره دست دخترش بعد چندین عمل از کار افتاد

باورتون میشه مادرشوهر خواهر شوهرم غذا میخوردن مادر شوهره به دختراش می‌گفت شما برید بازار صدا میکنم ع ...

اره میگم زیاد دیدم بهشم میگیم چوب خدا