دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
مگه با بی بی کرم حذف میشه یا منظورتون مراقب از پوست بود؟
هر ۲نوع کرم بیشتر برای پوست چرب و جوشداره...بی بی جوش رو کمتر میکنه و حالت مراقبتی داره...سی سی یکم سنگین تره و بهتره ک پوستی ک جوش داره و ملتهبِ از بی بی استفاده بشه کسایی ک پوستشون لک داره از سی سی برای پوشوندن لک استفاده کنن.
فارماسی بی بی و سی سی کرم هاش خوبه واقعا ولی باید بدونی که پوشش دهی خیلی بالایی ندارن ینی مناسب استفاده روزانه ن و سبکن روی پوست،برای یکدست کردن رنگ پوست و پوشاندن جای لک و جوش های کمرنگ اوکین فکر نکنی کاااملا همه چی رو قراره مثل یک کرم پودر کامل کاور کنه
فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
این پوست نیاز ب روتین داره( فوم تونر مرطوب کننده آبرسان ضدآفتاب)
درکنارش میتونید از ضد لک کرم ویتامین سی ماسک ذغالی و اسکراب صورت هم استفاده کنید ک جای جوش و لک ازبین بره منافذ باز و جوش زیر پوستی کمتر بشه و حتما ضدآفتاب فراموش نشه.
یعنی اون جوش هایی که تو عکس بود رو کامل کاور نمیکنهه؟
اون جوش های تو عکس فقط بخاطر قرمزی مشخصه توی صورت
سی سی کرم رنگ پوست شمارو یکدست میکنه ینی اون قرمزی جوش هارو میگیره و همرنگ بقیه ی پوستت میکنه در نتیجه دیگه به اون صورت پیدا نیست
ولی کلا که جوش رو نمیتونه محو کنه
فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇