2777
2789
عنوان

کیا یه دونه بچه دارن که همیشه تنهاس

127 بازدید | 14 پست

ینی نه فامیل و نه دوست و هیچ کس ندارین که یکم بچه حال و هواش عوض شه.

من شرایط بچه دوم ندارم ولی شبا دوس دارم زار بزنم همش میگم بچم چقد تنهاس کاش منم یه خونه مادر داشتم میبردمش

شوهرمو میگم یکم تو هم باهاش بازی کن اصلا وقت نمیزاره براش

دختر من یه دونه ست... بچه فامیلم نداریم فقط یه خواهرزاده دارم که تقریبا همسن خودشه، با هم خیلی خوبن 

دوستاشم هستن دیگه 

با هم بیرون میریم گاهی 

توی مدرسه همو میبینن 

تولد همدیگه میرن 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

سال های قبل هم می بردمش پارک،بعضی وقتا خانه بازی.

کلا هم واسه هر روز خودم براش برنامه ریزی می کردم(البته الانم می کنم ولی چون نصف روز مهد هست کم تر)

مثلا نیم ساعت نقاشی،یک ساعت کارتون،کاردستی و...کتاب

دختر منم تنهاس ما شهر غریبیم امسال هفته ای دو روز میبرمش مهد بهم وابستس سال دیگه هر روز میزارمش مهد خیلی دوس داره چهار سالشه 

منم غصه میخورم برا تنهاییاش هر روز با داییش تصویری حرف میزنه

ولی خیلی نگران کنندس که اکثر بچه ها تک افتادن. من تو مجتمعی که هستم میبینم چقدرم فاصله سنی بین پدر مادرا هست تااازه یه بچه ۱ ساله بغلشونه تو محوطه میچرخن. 

همشم بخاطر بار روانی جامعه و گرانی و اقتصاد خراب و حتی تروماهایی که خودمون چشیدیم و درکش کردیم این وضعیت رو پیش آورده. تابستون یه دوستی داشتم از آلمان اومده بودن زنشم اونجاییه ۳ تا بچه با تفاوت سنی کم داشتن. چون دولت هاشون از این بابت حسابی خیالشون راحت کرده. 

هَر چه در فَهمِ تو آیَد، آن بُوَد مفهومِ تو!

خیلیییی سخته بچه تنهابزرگ بشه منم هرشب براتنهایی بچم زارمیزنم نه فامیلی نه کس وکاری تابچم مثل مرغ سرکنده دورخودش میپیچه میگه مامان حوصلم سررفته آتیش میگیرم خودمم حوصله ی بازی ندارم

دلت نمیگیره دوست و رفیق ندارین؟

نه..نداریم.فامیل همسرم هستن هراز گاهی همو می بینیم.

نه راحتترم...نمی دونم قبلا خیلی دوست داشتم دیگه الان حوصله کسی ندارم زیاد...حوصله حتی تعریفاشون از زندگی و فلان و اینا ندارم

البته زیاد عادی نیس این اخلاقم🤣😜

2810