بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.همهی ما دستِ کم در روایت یک نفر هیولایی نفرت انگیز هستیم. چهها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اينها که من با جان خود کردم/طبيبم گفت درمانى ندارد درد مهجورى/ غلط مىگفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💙 🎧🌙Tom Odell_another love
ادم میتونه خونروز بکوبه ۴ تا مغازه ازش بسازه چرا میکید مغازه
چون شما تنها درآمد زایی که میتونید با خونه انجام بدین اینه که اجاره بدین
ولی با مغازه میشه شغل ایجاد کرد و بیزینس راه انداخت
نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.همهی ما دستِ کم در روایت یک نفر هیولایی نفرت انگیز هستیم. چهها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اينها که من با جان خود کردم/طبيبم گفت درمانى ندارد درد مهجورى/ غلط مىگفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💙 🎧🌙Tom Odell_another love
که خوب با چهار تا مغازه یعنی چهارتا بیزینس میشه راه انداخت
در ضمن به این سادگی نیست کهخونه رو بکوبی و مغازه بسازی
سند تجاری با مسکونی فرق داره
و در شرایط یکسان واحد های تجاری گرون ترن
بنظرت کسی که یه خونه ویلایی کاخ مامندد تو لوکس ترین خیابون داره پولدار تره یا کسی که یه مغازه تو یه ...
از اول بخونید کامنت های منو
گفتم شرایط یکسان