2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره خودش گفت که همش سوده ولی گفت راضی نیستم

چی بگم‌ 

ما هم بالغ بر ۱۵۰ تا ۲۰۰ درآمدمون هست اما وضعمون متوسط هست از پس هرخرج و هزینه ایی برمیایم.   رفاه هم داریم اما وضعمون آنچنانی نبست مثلا خونه عالی و ماشین عالی …..

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
چی بگم‌ ما هم بالغ بر ۱۵۰ تا ۲۰۰ درآمدمون هست اما وضعمون متوسط هست از پس هرخرج و هزینه ایی برمیایم. ...

اره ولی اگه همه چی تکمیل باشه خونه وماشین وهمش خرج وخردو خوراک تفریح ولباس بشه خوبه خدا بهتون برکت بده ایشالله

اره ولی اگه همه چی تکمیل باشه خونه وماشین وهمش خرج وخردو خوراک تفریح ولباس بشه خوبه خدا بهتون برکت ب ...

خونه و‌ماشین و مغازه داریم اما خیلییییییی خرجمون بالاس مثلا همسرم ۷۰ تومان اجاره مغازه میده ۸۰ تومان حقوق شاگرداش ۵و۶ توما شایدم بیشتر پول برق و آب مغازه حالا دیگه خرج خونه و خودمون خوراک و پوشاک این چیزا بماند

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
خونه و‌ماشین و مغازه داریم اما خیلییییییی خرجمون بالاس مثلا همسرم ۷۰ تومان اجاره مغازه میده ۸۰ تومان ...

چرا مغازه دارین اجاره پس چیه خوب عزیزم من فکردم درامد خالصتون اینقده

چرا مغازه دارین اجاره پس چیه خوب عزیزم من فکردم درامد خالصتون اینقده

۳ تا مغازه داریم یکی مال خودمون دوتا هم‌ اجاره ایی هست نه  دیگه شغل آزاد همش سود نبست مثلا ما شاید ۱ میلیارد درماه بفروشیم اما فوقش ۲۰۰ تومانش سود باشه تازه از این سود کلی خرج باید بکنیم 

۳ تا مغازه داریم یکی مال خودمون دوتا هم‌ اجاره ایی هست نه دیگه شغل آزاد همش سود نبست مثلا ما شاید ۱ ...

ایشالله عزیزم خدا بهوون برکت بده ایشالاه هردوتارو بخرین 

ایشالله عزیزم خدا بهوون برکت بده ایشالاه هردوتارو بخرین

مرسی قربونت برم❤️❤️