2777
2789
الان نمیدونم بستگی به اینکه چه باری بزنن داره ولی اگر خوب کار کنن شاید بیشترم باشه😢

زندگی همیشه یه جوز نمیمونه 

حتما یه روزی بازم درامدتون زیاد میشه 

فکر کن داری از صفر شروع میکنی بازم

واقعا خوشبحال اونیکه ۱۵۰ میلیون درماه درامدشه ما که کفتم نداریم برای یکی دیگه سوال کردم اخه همش ناله ...

ببین خب فرض کن یه نفر هست که مریض داره و داروهای خیلی گرون باید تهیه کنه در کنارش ۳ تا بچه داره که دانشگاه پولی درس میخونن و مستاجر هم هست در تهران ، خب واقعا ممکنه با ۱۵۰ تومن هم کم بیاره اما یه زوج باشن با یه بچه کوچیک بدون اجاره خونه یا خرج خاص این درامد براشون خیلی خوبه ، نسبیه این مساله 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هعی خواهر فقط تازه به دوران رسیدس همینوگرنه خوب میخوره میپوشه کلی هم ملک و طلا و دلار دارهاینجوزی که ...

چشمش سیرمونی نداره هیی غیبتش هم کردم هیی

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
ببین خب فرض کن یه نفر هست که مریض داره و داروهای خیلی گرون باید تهیه کنه در کنارش ۳ تا بچه داره که د ...

حالا فک کن همون ۳ تا بچه دانشجو و اجاره نشینی قسمت یه کارمند ادارات دولتی بشه

💔💔

ذهنم فقیره شرمنده😂

ن خب اتفاقا ذهنتون عالیه خریدن کامیون هم ب همین راحای نیست ینی میشه هزینه خرید ماشبن ک سرمایه مخسوب نمیشرو داد ب ساخت و ساز ک پر سود تر هم هست

༺ یک قلب و؋ـاבار کا؋ـیست🖤👌 ༻

ن خب اتفاقا ذهنتون عالیه خریدن کامیون هم ب همین راحای نیست ینی میشه هزینه خرید ماشبن ک سرمایه مخسوب ...

پول هیچکددمو نداریم فعلا با این شرایط اقتصادی باید بفکر زنده موندن باشیم

ای بابا دوباره بفرستش بره رانندگی مردم بکنه بلکه به خودش بیاد ملکش بفروشه بده دوباذه ماشین آخه بدون ...

اگر خودش راننده بود که نمیفروخت داداش عوضیش راننده ی ما بود یهو گفت نمیرم دیگه برو راننده بگیر شوهر منم لج کرد و فروختش😓

زندگی همیشه یه جوز نمیمونه حتما یه روزی بازم درامدتون زیاد میشه فکر کن داری از صفر شروع میکنی بازم

اگر شوهرم شروع کنه حرفی نیست ولی اینکه فقط بشینه خونه چیزی درست نمیشه ،الان یکساله بدون در آمدیم شوهرمم بیخیال

اگر شوهرم شروع کنه حرفی نیست ولی اینکه فقط بشینه خونه چیزی درست نمیشه ،الان یکساله بدون در آمدیم شوه ...

چی بگم

انشاالله سر عقل بیاد که البته با این وضع اقتصادی وقتی کسی کمک خرجتون نباشه مجبوره شروع کنه