2777
2789
قببا میگفتن تحصیلات موقع خواستگاری یا اینکه شغل دولتی دارن و اگ اینطور بود خیلی موجه ب نطر میومد و ب ...

و قسمت غمگین ماجرا اینجاست برا این استخدام چه نذر و نیازها و چه تلاش ها که نکردیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بستگی داره که سود خالص هست این درآمد یا دوباره باید با بخشیش کار کنه ، خب این مبلغ رو در ماه خیلی از ...

واقعا خوشبحال اونیکه ۱۵۰ میلیون درماه درامدشه ما که کفتم نداریم برای یکی دیگه سوال کردم اخه همش ناله میکنه از بی پولی

پایه حقوق وزارت کاری ۷ میلیون با عیری سنوات حق اولاد حق جانبازی حق ایثارگری با لطف کرامت محبت میشه ۱ ...

واقعا خوشبحال اونیکه ۱۵۰ میلیون درماه درامدشه ما که کفتم نداریم برای یکی دیگه سوال کردم اخه همش ناله میکنه از بی پولی

واقعا خوشبحال اونیکه ۱۵۰ میلیون درماه درامدشه ما که کفتم نداریم برای یکی دیگه سوال کردم اخه همش ناله ...

فقط همین جمله رو میگین ها خخ

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
شاید غذا نمیخورن برن سفر واسه همون میگه نداریم خخ

هعی خواهر فقط تازه به دوران رسیدس همین

وگرنه خوب میخوره میپوشه کلی هم ملک و طلا و دلار داره

اینجوزی که همیشه ۴،۵ تا گردنبند گردنشه و دستش پره انگشتر😅

دنیا و زندگی هم واسه همونا خوبه 

گلم چرا همش کامنت تکراری میزنی

نه اخه عزیزم خیلیا فک کردن درامد خودمو میگم واسه همین کنجکاوشدن بعدش نمیتونم پست ویرایش بزنم باید بهشون توصیح بدم عزیزم وقت گذاشتن توتاپیک شرکت کردن اگه توضیح ندم بی احترامیه

مردا که حرف گوش نمیدن هر چی گفتم نفروش کار خودشو کردهیچی شوهرم داد ملک یکمش موند داد طلا الان هیچی پ ...

ای بابا دوباره بفرستش بره رانندگی مردم بکنه بلکه به خودش بیاد ملکش بفروشه بده دوباذه ماشین آخه بدون درآمد که نمیشه

درامد ماشین سنگین اللن ۱۵۰ تومن در ماه هست؟

یک سرویس تا بندرلنگه ۵۰ میلیون و برگشت هم ۵۰ میلیون زمان تحویل ب مقصد و برگشت ب مبدا ۴ روز ماهی ۱۵۰ تومن شوخیه برای ماشین سنگین

༺ یک قلب و؋ـاבار کا؋ـیست🖤👌 ༻